Magnus Ugglas tre barn har vuxit upp – så lever de idag

14 okt, 2022 
MAGNUS UGGLA, AGNES UGGLA
Magnus Uggla har barnen Agnes och Ruben med hustrun Lollo Uggla. Han har även dottern Emelie från ett tidigare förhållande.
Så här ser Magnus Ugglas tre barn ut idag!
Annons
Så långa är de svenska kändisarna
Så långa är de svenska kändisarna

Magnus Uggla, 68, och hustrun Louise "Lollo" Uggla, 60, har varit gifta sedan år 1990 och tillsammans har de dottern Agnes, 32, och sonen Ruben, 26. Magnus har även dottern Emelie, 43, från sitt förhållande med fotomodellen Ann Furelid, 64.

Magnus och Lollo Uggla har som sagt varit ett par i många år men trots detta så är det sällan som vi fått se Lollo i rampljuset. Hon jobbar inom reklambranschen och verkar med andra ord trivas bättre bakom kameran.

Men i somras hände något historiskt – Magnus och Lollo sågs nämligen på bilder ihop! Paret befann sig då på kungliga slottet, eftersom att Magnus skulle ta emot pris från kungen.

Det gör Magnus Ugglas dotter Emelie idag

Även när det kommer till barnen så ligger Magnus Uggla gärna lågt med att visa upp dem i offentligheten. Däremot har han podden Uggla & Ugglas podcast tillsammans med dottern Agnes. Och i premiären av Bianca Ingrossos, 27, talkshow BIANCA fick vi se duon i tv-rutan!

Annons

Emelie är Magnus Ugglas äldsta dotter och hon har tidigare varit tillsammans med Bränn alla mina brev-aktuella skådespelaren Sverrir Gudnason, 43, och idag har ex-paret de två tonårsdöttrarna Salka och Sisi tillsammans. Enligt Sverrir har han och Emelie Uggla en god relation till varandra idag.

– Det är en jätteskön familj, och Emelies mamma har nio barn. Det är så coolt, och så med alla respektive. Jag gillar när det är sådär mycket, så kaotiskt. Emelie och jag har en bra relation, jag gillar hennes nya kille och hon min nya tjej. Det är bra för barnen också, att vi umgås, sa han i en intervju med Hemtrevligt 2017.

sverrir gudnason
Sverrir med döttrarna Salka och Sisi

I somras kunde Emelie avslöja vem som fångat hennes hjärta och det är ingen mindre än komikern Nisse Hallberg, 37.

Annons

”Klyschor är underskattade hittar man sin pusselbit så hittar man. Tack för att du tog iväg oss till London. Aldrig haft så kul å fint på samma gång. Jag skrattar på alla bilder”, skrev Emelie till ett bildspel med pojkvännen Nisse.

Det gör Magnus Ugglas dotter Agnes idag

Dottern Agnes driver som sagt en podd med sin pappa Magnus Uggla, men vid sidan av så jobbar hon med reklam, precis som sin mamma. När Agnes och Magnus gästar BIANCA berättar de om sin otroligt fina relation.

– Vi är super-tighta, vi kan prata om allting, vi har faktiskt alltid varit så här tighta, ända sedan hon var typ 1 år eller någonting, förklarar Magnus i talkshowen.

Agnes är idag singel.

– Jag letar inte, säger hon i Biancas talkshow.

AGNES UGGLA, MAGNUS UGGLA
Agnes och Magnus

Det gör Magnus Ugglas son Ruben idag

Magnus Ugglas 26-årige son Ruben meddelar på sin LinkedIn att han titulerar sig som frilansande animatör. Och för den som har ögonen med sig, kunde man se en snutt av en av Rubens animationer i TV4-programmet Så mycket bättre.

Annons

För några år sedan medverkade Magnus Uggla i programmet samtidigt som han firade in sin 65-årsdag. Då fick han sig en personlig hälsning från sonen Ruben som senare visades upp i programmet. Dock fick man aldrig se Rubens ansikte – utan bara den fina musikvideo han skapat till låten Världen är din – som pappa Magnus Uggla också skrivit till sin son.

– Han vägrar att vara med på bild. Han hatar det, han vill verkligen inte bli filmad. Det är det värsta han vet. För mig var det så stort att han över huvud taget ställde upp på att prata in en hälsning. Väldigt otippat faktiskt, sa Magnus Uggla i programmet med tårar i ögonen.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons