Magnus Ugglas dotter tillsammans med kändismannen – nu bekräftar hon

30 jun, 2022 
Emelie Uggla och Magnus Uggla
Magnus Ugglas äldsta dotter har funnit kärleken på nytt och det visar sig vara i ett välkänt ansikte för det svenska folket.
Nu avslöjar Emelie Uggla lyckan med den nya pojkvännen på Instagram.
Annons
Därför väljer Maja Strömstedt bort efternamnet som artist: "Min egen person"
Därför väljer Maja Strömstedt bort efternamnet som artist: "Min egen person"

Magnus Uggla, 68, är en välkänd artist för det svenska folket. Men när det kommer till privatlivet är han allt mer hemlighetsfull. Hans fru och barn hålls oerhört anonyma. Men Magnus är alltså inte bara artist utan han är även pappa till tre barn. Äldst är dottern Emelie, 42, har han ihop med exet och fotomodellen Ann Furelid, 63. Magnus har även barnen Agnes, 31, och Ruben, 26, tillsammans med nuvarande hustrun Louise ”Lollo” Uggla, 60.

Emelie Ugglas tidigare förhållande med skådespelaren Sverrir Gudnason

Inte nog med att ha barn så har Magnus dessutom barnbarn. Dottern Emelie har nämligen två barn ihop med skådespelaren Sverrir Gudnason, 43, – döttrarna Salka och Sisi.

Emelie och Sverrir är dessvärre inte tillsammans idag, utan relationen tog slut för flera år sedan. Trots uppbrottet verkar stämningen dem emellan vara god.

Annons

– Det är en jätteskön familj, och Emelies mamma har nio barn. Det är så coolt, och så med alla respektive. Jag gillar när det är så där mycket, så kaotiskt. Emelie och jag har en bra relation, jag gillar hennes nya kille och hon min nya tjej. Det är bra för barnen också, att vi umgås, har Sverrir Gudnason sagt i en intervju med Hemtrevligt 2017.

Visar upp lyckan med nya pojkvännen Nisse Hallberg

Efter uppbrottet visar det sig nu att Emelie har funnit kärleken på nytt. På Instagram avslöjar hon kärlekslyckan med en man som många känner till –Emelies nya pojkvän är nämligen komikern Nisse Hallberg, 37. I inlägget har Emelie delat med sig av flertal romantiska bilder på det kärleksfulla paret.

”Klyschor är underskattade hittar man sin pusselbit så hittar man. Tack för att du tog iväg oss till London. Aldrig haft så kul å fint på samma gång. Jag skrattar på alla bilder”, skriver hon till ett bildspel från resan.

”ÄLSKAR DIG”, skriver Nisse bland kommentarerna.

Stort grattis till kärleken!

Foto: Instagram/TT

Annons