LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Magnus Hedmans plötsliga flytt – detaljerna pekar på ett uppbrott

27 apr, 2024 
magnus karin
Magnus Hedman ska flytta!
Men hur står det egentligen till på kärleksfronten?
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kid Erikssons avslöjande om nya flickvännen Fanny: "Nykär"Brand logo
Kid Erikssons avslöjande om nya flickvännen Fanny: "Nykär"

Magnus Hedman hade tidigare en relation med Magdalena Graaf som han fick två barn tillsammans med.

När den relationen tog slut så mötte han sedan Karin Ahl – som det även där tog slut ett tag. Hedman berättade då för Aftonbladet:

– Det har varit stormigt med tanke på hur jag har levt tidigare. Hon var med mig under mina tuffa år och även under mitt tillfrisknande. Symbiosen rubbas väldigt enkelt när man är van vid en typ av förhållande och så blir det något annat.

Det tog slut under 2021, men ett år efter hittade de tillbaka till varandra.

– Vi har varit ifrån varandra ett år och har fått landa och jobba med oss själva. Det var framför allt jag som hade saker kvar i bagaget, berättade då Magnus.

Magnus Hedmans flytt – utan Karin

Nu har Magnus lagt ut att han ska flytta – och det är inte med Karin. Han har lagt ut på Instagram att han tar sitt pick och pack och flyttar från Solna.

Annons

När Hänt når Magnus berättar han mer.

”Jag flyttar in till centrala Stockholm. Ingen speciell anledning förutom att det passar mig bra med förnyelse och allt mitt arbete är centralt”.

Magnus har tidigare sagt att han och Karin föredragit att vara särbos, så när Hänt frågar om det nu är på agendan att flytta ihop så säger han:

”Jag flyttar själv”.

Frågorna kring Magnus och Karin idag – detaljerna avslöjar

På frågan om han fortfarande är tillsammans med Karin så svarar inte Magnus. När man kollar igenom hans sociala medier så har man faktiskt inte fått se en skymt av henne sedan juli 2023. Magnus och Karin umgicks då med Martin Melin och hans flickvän – men senast Magnus träffade paret var han ensam.

Magnus Hedman har också vad vi ser avföljt Karin på Instagram.

Hänt har sökt Karin Ahl utan framgång.

Annons