TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Magnus Hedman återförenad med ex-kärleken – bekräftar lyckan

04 sep, 2022 
Magnus Hedman
Magnus Hedman är återförenad med sitt ex Karin Ahl.
Det är för Expressen som han avslöjar den glada nyheten.
– Karin är min bästis, säger han.
Annons
Magnus Hedman och Karin Ahl har separeratBrand logo
Magnus Hedman och Karin Ahl har separerat

Den före detta fotbollsmålvakten Magnus Hedman, 49, har en lång karriär bakom sig. Han spelade i det svenska fotbollslandslaget mellan 1997 och 2004, och gjorde totalt 58 A-landskamper.

Men även om fotbollskarriären är över så har Magnus fullt upp. Idag arbetar han som fotbollsagent och nyligen tillbringade han tre veckor i Kiruna för att spela in Discovery-programmet Kompani Svan som sänds i Kanal 5 i höst.

Magnus Hedmans kärlekslycka med Karin Ahl

Tidigare var Magnus Hedman gift med sångaren och modellen Magdalena Graaf, 47. Ex-makarna levde ihop i många år och idag har de sönerna Tristan, 17, och Lancelot, 22, tillsammans. Men deras äktenskap hade många toppar och dalar och 2008 valde de till slut att gå skilda vägar för gott.

Några år senare var kärlekslyckan framme igen och Magnus fann äntligen kärleken på nytt i Karin Ahl.

– Karin är en hårt arbetande tjej med fantastiska värderingar. Vi har gått väldigt varsamt fram och haft många samtal för att lära känna varandra, berättade han då för Hänt.

Annons

Men relationen tog tyvärr slut 2021. För Aftonbladet berättade Magnus om sorgen efter separationen:

– Det är jättetråkigt, det är en superbra tjej, men vi fick det inte att fungera, sa han och la till:

– Det har varit stormigt med tanke på hur jag har levt tidigare. Hon var med mig under mina tuffa år och även under mitt tillfrisknande.

Magnus Hedmans nya besked om relationen – återförenade

Nu kan vi mötas av glädjande besked. Att Magnus och Karin har hittat tillbaka till varandra. Det är i en intervju med Expressen som Magnus delar med sig av de glädjande nyheterna. Och förklarar att en anledning till varför det tog slut var på grund av hans medverkande i programmet Superstars i Discovery där han för ett tag blev den gamla Magnus igen.


– Ett ego och väldigt självcentrerad. Nu har vi hittat tillbaka till varandra.

På frågan om vad Karin betyder för honom svarar han:

– Väldigt mycket. Hon står för en stabil grund och har en väldigt bra struktur. Vi är rätt olika men det är bra. Karin är min bästis. Nu tittar vi på att hitta ett gemensamt boende, säger han i intervjun.

FOTO: TT, TV4

Annons