LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Magnus Härenstam är död – blev 73 år gammal

13 jun, 2015 
AvJoakim Holfve
Den folkkäre skådespelaren Magnus Härenstam är död. Han blev 73 år gammal.
Annons

Profilen och den extremt omtyckte Magnus Härenstam är död. Hans artistbokare bekräftar uppgifterna i ett pressmeddelande.

Skådespelaren och tv-profilen har under lång tid plågats av cancer – först i prostatan och sedan i ländryggen som han genomgick cellgiftsbehandlingar för. Trots detta har han nu alltså gått bort.

Magnus Härenstams radarpartner Brasse Brännström gick bort i augusti förra året. Magnus efterlämnar sig hustrun Birgitta, 69, och två barn, Tomas och Smulan.

I Facebookgruppen ”Magnus Härenstam – I våra hjärtan”  skriver Magnus Härenstams familj om sorgen:

”Det är med sorg i hjärtat vi meddelar att vår älskade Magnus på eftermiddagen lördagen den 13 juni har avlidit efter sviterna av sin cancer. Magnus fick stilla och fridfullt somna in i hemmet omgiven av oss.

I vår stora sorg och saknad är vi i familjen berörda av alla kärleksfulla och varma ord vi får om Magnus, både från vänner och familj men även från allmänheten. Det ger oss sådan glädje och det känns naturligt att försöka samla tankarna på ett ställe, ”Magnus I Våra Hjärtan”. Här kan ni dela med er av tankar och anekdoter, så kan vi tillsammans le åt glada minnen – det hade Magnus gillat!

Annons

Varma hälsningar från Magnus familj.”

Magnus Härenstam blev 73 år gammal.

EBOLWI_150226_MAGNUS HA?RENSTAM_2.JPG
Foto: IBL

Magnus med sin radarpartner Brasse Brännström som dog i fjol.

Magnus Härenstam & Brasse Brännström
Foto: IBL

Magnus med hustrun Birgitta.

_DSC7340
Foto: IBL

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons