magnus carlsson

Därför tackade Magnus Carlsson nej till Diggiloo 2023

Magnus Carlsson.

Magnus Carlsson har varit med Diggilooo i två år irad.
Men kommer ett dystert besked för alla hans fans.
Han kommer nämligen inte att kunna medverka i programmet i år.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför har inte Magnus Carlsson och Mats Carlsson firat sin bröllopsdag
0:23

Efter reklamen: Därför har inte Magnus Carlsson och Mats Carlsson firat sin bröllopsdag

(0:23)

Slå på ljud

Den klassiska sommarshowen Diggiloo ska åka på Sverige-turné i år igen. Många av landets mest omtyckta artister har tackat ja till att framträda i årets upplaga. Bland dem hittar vi Idol-vinnaren Nike Sellmar, 27, och ukrainska sångerskan Maria Sur, 18, som båda debuterar i turnén. Men det kommer även en del bekanta ansikten för de trogna Diggiloo-entusiasterna, som Jessica Andersson, 49, John Lundvik, 40, och Thomas Di Leva, 59.

Därför stoppas Magnus Carlsson från Diggiloo

Men någon som kommer att lysa med sin frånvaro i showen sommaren 2023 är Magnus Carlsson, 48. Popsångaren, känd från band som Weeping Willows och Alcazar, har uppträtt flertalet gånger på Diggiloo-scenen. Han var senast med sommaren 2021.

Men inför årets turné kommer han med ett dystert besked till sina fans – det blir inget Diggiloo 2023. Det avslöjar han under en frågestund på Instagram. Anledningen är att han helt enkelt inte får ihop det i år.

Inget gästspel i Diggiloo iår?”, frågar en följare.

Fick frågan om att medverka i år men ibland funkar det inte i schemat med allt annat som är planerat”, svarar Magnus.

Magnus Carlsson
FOTO: INSTAGRAM

Vad Magnus ska göra istället har han ännu inte gått ut med på sin hemsida. Men Diggiloo startar den 6 juli, i Hok och avslutas den 26 augusti, i Göteborg – den här gången utan Magnus.

Magnus Carlssons hemlighet för maken Mats

Även om Andreas missar Diggiloo-festen har han kunnat vara med om andra firanden den senaste tiden. Han hade nämligen en överraskningsfest för maken Mats Carlsson som fyllde 50 år. Magnus berättade om lyckan på sin Instagram.

”Igår var det dags för surpriseparty för Mats kommande 50-årsdag! Det har smusslats och blåljugits ett bra tag för att få alla bollar i rullning, men igår var det äntligen dags! Ulla Winbladh var fyllt av underbara vänner, kärlek, bubbel och mat, livemusik och babbel in på sena kvällen”, skriver han och fortsätter:

Och så klart största tacket till alla vänner på festen. Vilket jäkla gäng det blev!!

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN