Magdalena Graafs svar efter kritiken mot bilden: ”Herregud”

Magdalena Graaf svarar på följarnas kritik.
Medan Magdalena Graaf njuter av en skön Spanien-semester med familjen får hon kritik av sina följare. Nu har Magdalena svarat på följarnas kommentarer.
Annons

Magdalena Graaf, 43, har tagit med sig familjen på semester i Spanien. På sitt Instagramkonto visar hon upp bilder från både soliga dagar på stranden – och skidåkning i backen.

Skidor i Spanien kan vara bland det härligaste vi gjort. 10+ strålande sol, lagomt med folk, härliga backar och 80-tals mini blades….“, skriver Magdalena Graaf till en av bilderna.

Annons

Men bland Magdalena Graafs följare är det vissa som reagerar över en speciell detalj. Magdalena har nämligen inte på sig hjälm i skidbacken.

Ser fantastiskt ut, men kan inte förstå att ni väljer att åka skidor utan hjälm??? Särskilt tillsammans med era barn. Du som i övrigt Magdalena verkar ha väldigt bra värderingar och åsikter kring mycket. En hjälm är en väldigt billig livförsäkring!!!” skriver en person på Magdalenas Instagram.

Annons

Ser fantastiskt ut men jag undrar….hjälm? Kanske fotade ni bara utan hjälm men jag hoppas verkligen att den satt på huvudet när ni åkte skidor. Om inte annat…tänk på era barn…en olycka händer så lätt“, skriver en person på Magdalena Graafs blogg.

Magdalena sätter ner foten

Nu har Magdalena Graaf svarat på kommentarerna i ett nytt blogginlägg – och hon är inte road av kritiken.

Jösses! Herregud vad några av er gick igång på att jag inte hade hjälm igår. Någonstans så känner jag ju att det är mitt huvud?” skriver Magdalena Graaf.

Hon fortsätter:

Annons

Ni kan lugna ner er. Jag har alltid hjälm på mig i vanligaste fall. Men här gick det inte att hyra hjälm till vuxen, och jag hade inte med mig hela min skyddsutrustning till Spanien. Ingen kom till skada… Ni kan lugnt dricka ert kaffe utan att sätta i halsen

FOTO: TT/Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…