magdalena graaf

Magdalena Graafs överenskommelse med exet Filip efter gravidlyckan

magdalena graaf

Magdalena Graafs ex Filip Larsson väntar nu barn med sin nya fru.
I ett inlägg på bloggen skriver Magdalena om beskedet från exet.
Efter beskedet berättar Magdalena att hon tvingats tänka om.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Louie Marti om relationen till Magdalenas barn: "Som en cirkus"
0:55

Efter reklamen: Louie Marti om relationen till Magdalenas barn: "Som en cirkus"

(0:55)

Slå på ljud

Magdalena Graaf, 47, har varit känd hos svenska folket under stor del av sitt vuxna liv. Den forna utvikningsmodellen och popartisten har utöver sina framgångar länge delat med sig av sitt liv på sociala medier, framför allt sitt kärleksliv, något som ibland varit lite turbulent.

2010 träffade Magdalena den nya kärleken Filip Larsson efter den brokiga skilsmässan från Magnus Hedman. Tillsammans med honom fick hon två barn innan paret valde att gå skilda vägar efter tio år tillsammans.

Hittade märkliga SMS innan bröllopet

Det var bara månader innan det planerade bröllopet med Filip som Magdalena hittade sms på hans telefon som gick till en annan kvinna, vilket Magdalena senare gick ut med som anledning till varför relationen tog slut.

– Jag upptäckte att Filip sms:ade väldigt mycket med någon som hette Åke. Det visade sig att Åke var en kvinna och nu lever de tillsammans, har Magdalena tidigare sagt i en intervju med Amelia 2021

Filip lever idag tillsammans med hustrun Ivana Obradovic, 32, och nyligen avslöjade de att familjen nu ska utökas. Paret gick ut med beskedet på Instagram, med texten.

"Här ligger våran minimänniska och den nya världsmedborgaren som svärmor Carin säger och snuttar på tummen. Lyckan är total och vi längtar galet mycket till sommaren nu.", skriver Ivana under bilden, som Filip repostade.

När Hänt sökte Magdalena för att då fråga om Filips familjelycka uttrycket hon stor glädje för beskedet, trots att hon inte fått reda på det innan.

"Jaha. Vart såg du det. Det visste jag inte. Gud va kul. Missat helt.", skriver Magdalena i ett privat meddelande till Hänt.

Magdalenas relation efter uppbrottet

2021 träffade Magdalena sin senaste kärlek Louie Marti, paret förlovade sig strax efter det men kom aldrig till skott med något bröllop.

I November 2022 berättade paret att de gått isär och att de skulle fortsätta sin relation tillsammans fast som vänner. Nyligen gick Louie och Magdalena ut med att de blivit tillsammans igen om förlovat sig på nytt.

Paret delade nyligen med sig av glada bilder från den gemensamma seglingssemestern i Grekland tillsammans med Magdalenas yngsta barn.

I ett nytt inlägg på Magdalenas blogg skriver hon om det senaste semesterplanerna, något som hon berättar ändrats eftersom barnen kommer vara med henne.

På bloggen skriver Magdalena att hon och Louie tänkt åka till Gotland med bil, tyvärr fanns det bara två bältade platser. Något som gör det svårt för dem att ta med sig barnen på resan och därför nu tvingats tänka om.

Magdalena skriver att barnens pappa och styvmor sagt att de ville ha lugn och ro innan de får sitt första barn tillsammans, och att hon då ska ha barnen istället. I inlägget skriver hon.

"Hoppas de föder på exakt utsatt datum, annars blir det ju väldigt rörigt för alla oss inblandade. För lugn och ro kommer man garanterat inte få, vare sig före ELLER efter (av egen erfarenhet;) i många år"

Magdalena berättar för Hänt hur hon ser på relationen till exet Filip Larsson idag och hur de fungerar mellan de efter separationen.

”Jättebra relation har vi… Självklart hjälper man varandra.” Skrev hon i ett meddelande till Hänt.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN