LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Magdalena Graaf i otäck olycka – berättar om skadorna: ”Brutna revben”

27 maj, 2023 
MAGDALENA GRAAF
Magdalena Graaf skadade sig på påsklovet – men nu visar det sig ha varit värre än vad hon trott.
Nu berättar hon om benbrotten och vad det egentligen var som hände.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så firar systrarna Graaf julafton: ”Jag har inga...”Brand logo
Så firar systrarna Graaf julafton: ”Jag har inga...”

I flera veckor har Magdalena Graaf, 47, gått runt med smärta och nu visar det sig att hon äntligen fått reda ut vad det berott på; hon hade nämligen brutit tre revben.

Sedan några år tillbaka har Magdalena en förkärlek till det svenska fjället Klimpfjäll. Det var efter att vännen Sandra Dahlberg, 44, tipsade om platsen som Magdalena blev helt frälst.

I år tog Magdalena med sig barnen och kärleken Louie Marti, 45, och åkte upp för att njuta av påsklovet. Men dessvärre var olyckan framme...

På sin blogg berättade Magdalena om påsklovsveckan som tyvärr kom att sluta med skador och smärta. För Hänt berättar hon nu vad som hände:

”Vi krockade skotern i ett träd när vi var i Klimpfjäll”, skriver hon i ett meddelande.

Annons

Magdalena Graaf om brutna revbenen

På bloggen har hon nu tagit itu med saken och varit och fått hjälp hos läkare. Hon åkte till Eskilstuna för att få en rejäl undersökning, där finns det nämligen röntgensjuksköterskor, läkare och ortopeder som alla jobbar tätt ihop. Dessutom var det hälften så dyrt som i större städer.

”Alla samarbetar. Så du får ditt utlåtande direkt. Du röntgas, träffar en läkare OCH en ortoped på plats ”allt i ett””, skriver hon på sin blogg.

Det som skett är att tre revben var brutna.

”Tre brutna revben (inte undra på att jag haft ont) De var helt av. Man kunde se att det var mm från att ha punkterat lungan. VILKEN TUR JAG HAFT!!”, skriver hon och fortsätter:

”Jag har hög smärttröskel. Men jag har NU lovat att vara lite mer inkännande och rädd om mitt tempel/kropp”

Louie Marti friade igen till Magdalena Graaf

Nu väntar en sommar full av sol och bad för Magdalena och fästmannen Louie. Paret förlovade sig nyligen på nytt efter ett kortare uppehåll i relationen. Frieriet gick av stapeln i soliga Spanien och Louie har tidigare berättat för Hänt om hur allt gick till.

– Jag åkte ner till Spanien, vi håller på och kollar lite hus och grejer ihop. Då tog jag bara fram ringen och så sa jag bara till henne "ta på dig ringen nu kvinna så ska vi gifta oss", hon sa "jag älskar dig" och så tog hon på sig ringen och jag med. Så mer romantiskt är det inte, sa Louie till Hänt.

FOTO: Olle Sporrong/Expressen/TT

Annons