TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Peg Parnevik bekräftar lyckan med artisten Bell – nu berättar hon

27 maj, 2023 
PEG PARNEVIK
Peg Parnevik brinner för musik och hennes karriär går som på räls. Nu har hon dessutom fått förfrågan att göra en låt tillsammans med artisten BELL och det var inget snack om saken.
– Jag föll direkt, säger Peg i ett pressmeddelande.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Avslöjandet om bebisens kön – Peg Parnevik om att bli mosterBrand logo
Avslöjandet om bebisens kön – Peg Parnevik om att bli moster

Peg Parnevik, 27, har slagit igenom stort med sin musik de senaste åren och karriären går som på räls. Nyligen släppte hon låten Somewhere without me som hon tidigare berättat baseras på hennes uppbrott från exet Filip Lamprecht, 26.

Peg Parnevik om uppbrottet från Jesper

Pegs kärleksliv är alltid något som står högt upp på agendan. Nyligen berättade hon att det tagit slut med ex-pojkvännen Jesper Nicklasson, 26.

– Jag är okej, jag vet inte hur mycket jag ska säga, jag pallar inte prata om det helt. Det är en konstig period i mitt liv. Det som blir så svårt är, på ett sätt känner jag att det är så mycket som händer i mitt liv och jag är så lycklig och tacksam och jag är mer trygg med mig själv än någonsin, så det är säkert som du säger, att det är mer ensamhet, men det är också att nu fyller jag 28 år i år och jag känner ”oh fuck, jag är snart inte 20 längre”. Jag känner mig väldigt ung, jag känner att jag fortfarande inte har gjort allt jag vill i min karriär, jag har precis börjat, allt är nytt i mitt liv, sa Peg i sin podd.

Annons

– Men det här känns så lame och klyschigt att prata om men min biologiska klocka tickar, fortsatte hon.

Peg Parneviks lycka med artisten

Peg har tidigare gjort musik med Pontus Petersson, de är nämligen duon GAMMAL. Nu är det ett tag sedan de släppte musik ihop men Peg släppte nyligen låten Penny och nu står det även klart att systern Penny Parnevik, 25, får sjunga med i den akustiska versionen.

Men samarbetena slutar inte där. Nu ska Peg göra musik med Tiktok-stjärnan BELL och för Pegs del var det inget snack om saken – hon tackade ja direkt!

”När BELL hörde av sig och sa att hon hade en låt vi borde göra tillsammans så föll jag direkt för den! Tycker det är så mäktigt när kvinnliga artister samarbetar och får skapa någonting utöver det dom vanligtvis gör och är så ärad att få vara med på Som en vän. ”SOM EN VÄN” är verkligen en sån kaxig, lekfull låt, där man kan antingen välja mitt eller Bells perspektiv… bränna pengarna och dra eller stå kvar och låt honom/dom köra över dig”, säger Peg Parnevik i ett pressmeddelande.

FOTO: Karin Törnblom/TT, JARI KANTOLA/TT

Annons