Magdalena Graafs och Filip Larssons vändning efter uppbrottet

Magdalena Graaf
Magdalena Graaf och Filip Larsson bekräftade för en månad sedan att de går skilda vägar.
Men nu erkänner tv-profilen att deras relation fått en hastig vändning, och de ärliga orden hyllas av följarna.
Annons

Efter tio år som par meddelade Magdalena Graaf och Filip Larsson i maj att de går skilda vägar. Paret har inte bott med varandra sedan i november och Magdalena spenderade flera veckor i Thailand i början av 2020 ensam med barnen.

Annons

”10 år som har varit de bästa i mitt och i vårt gemensamma liv, tillsammans som familj! Fina barn, fantastiska minnen, upplevelser och äventyr. Ren och äkta kärlek, passion, skratt, sorg och besvikelser. Vi har gått igenom mycket, vi har varit på avgrundsbotten men lyckats kämpa oss upp igen”, skrev Magdalena Graaf på sin blogg i samband med att hon avslöjade separationen.

”Det kan bli vi igen eller inte”

Men trots uppbrottet och ett inställt bröllop har Magdalena och Filip fortsatt att umgås som vänner, och hon har hintat om att det kanske ändå finns en framtid för dem.

Annons

”Ingen kan säga för alltid, och hårda ord kanske kan begravas i glömska. Kanske det fina vinner till slut?”, har hon skrivit.

Nu erkänner Magdalena att det kanske redan nu skett en vändning i deras relation, bara veckor efter att de meddelat sitt uppbrott. I helgen tillbringade de tid tillsammans med familjen och vänner, trots sällskapet ska det ha funnits kvar kärlek mellan dem.

”Haha! Jag och Filip har LIIIIITE svårt att hålla fingrarna ifrån varandra…”, skriver Magdalena i ett nytt blogginlägg och fortsätter:

”Ok! Vi funderar på att ändra ”skilda” till särbo i kväll . Vi får se vad som händer. Det finns inget groll eller ovänskap i botten. Bara ömsesidig kärlek och respekt. Det kan bli vi igen eller inte.. vi kör två dagars betänketid”.

Graafs viktiga ord efter uppbrottet

Magdalena Graaf passar även på att tipsa sin läsare om att alltid hålla en god relation till sina ex. Att alltid försöka hålla sams, att inte tala illa om varandra och både en själv och ens omgivning ska visa respekt för personen som man tidigare har haft en relation med.

Annons

”Jag har älskat Filip i 10 år, säkert 100 år till. Vi kommer ALLTID ha band och ett ihopflätat-liv ihop. Våra älskade barn finns OCH kommer ALLTID finnas. MINA vänner OCH min familj. SKA ALLTID visa min Filip samma respekt som jag”, skriver hon.

I kommentarsfältet möts Magdalena Graaf och Filip Larsson av massivt stöd från läsarna som hyllar hennes ärliga ord.

”Detta inlägget gjorde mig glad, du sprider lycka! Tack för det”, skriver en person.

”Ni är så fina tillsammans och sådana män som Filip finns det inte många av”, skriver en annan.

”Så fint skrivet och så sant. Ta en dag i taget det blir som det ska”, tycker en tredje.

FOTO: TT

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…