Magdalena Graafs nya hus efter uppbrottet från Filip Larsson

Magdalena Graaf visar upp nya huset – efter separationen från Filip Larsson
Efter 10 år som par flyttar Magdalena Graaf och Filip Larsson isär.
Nu visar hon upp sitt nya hem efter separationen.
"Nya jaktmarker. Nytt kapitel, en ny och spännande period", skriver hon.
Annons

Magdalena Graaf, 44, och fästmannen Filip Larsson, 46, blev ett par för nästan tio år sedan efter att ha träffats på en restaurang i Stockholm. Två år senare förlovade de sig och hade planerat att ta det stora steget att bli man och hustru nu i år – men det blir inte alltid som man tänkt sig.

Annons

På senaste tiden har det varit fram och tillbaka, och nästan svårt för oss andra att hänga med. I maj gick de ut med att ha separerat, för att nästan lika snabbt avslöja att de var tillbaka med varandra igen – men den här gången som särbos. På hennes blogg har hon skrivit om sina känslor kring den nya relationsstatusen och beskriver särbolivet som “det bästa av två världar”.

Nu visar hon upp bostaden där det nu är dags att starta sitt nya, självständiga liv.

Annons

Vann budgivningen

För några dagar sedan berättade hon för sina följare att hon var på jakt efter en ny bostad, och att hon trodde sig ha hittat sin pärla. Hon meddelade sina följare att hon skulle lägga bud på ett radhus och inte långt efter kom hon med ännu en uppdatering. Bara några timmar senare berättade hon nämligen i sin story att huset var hennes.

– Om en timma ska jag åka och skriva på kontrakt för mitt nya radhus, sa hon och skrattade.

Visar upp nya huset

I ett inlägg på Instagram visar hon nu stolt upp sin nya bostad. Under bilderna på ljusa och fräscha rum delar hon med sig av sina känslor kring det nya kapet.

“Jag har köpt ett hus”, börjar hon med att skriva. 

Annons

Hon fortsätter.

“Jag är så glad! Förväntansfull och barnsligt upprymd.. Jag har fjärilar i magen Nu sätter jag spaden i ovigd jord. Nya jaktmarker. Nytt kapitel, en ny och spännande period. Blundar, andas, fnissar, lite rädd, mycket pirrig.. Vart ska livet ta mig nu? Jag har hoppat på tåget, stenen är i rullning. Nu går det inte att stanna.”

Bland kommentarerna är det många som gratulerar för det nya köpet och önskar henne ett stort lycka till i livet som särbo.

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…