TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Magdalena Graafs nya gravidbild får följarna att häpna: "Va?!"

23 feb, 2018 
Väntar Magdalena Graaf ännu ett barn? Ja, fansen undrar efter att hon lagt ut en bild från ett ultraljud. Men andra skrattar bara. Vad är det bilden föreställer?
Annons

Magdalena Graaf, 42, fick sitt senaste barn för ganska precis två år sedan. Lilla Loui föddes den 22 februari 2016. Nu har hon lagt ut en bild från ett ultraljud och bland kommentarerna förbryllas följarna: vad föreställer bilden? Väntar Magdalena ännu ett barn?

Jag tror nästan inte att det är sant!! Barnen ska få en till syster till!!
Det här har jag väntat på i flera år! NU HÄNDE DET ÄNTLIGEN!! Väntar man på något gott, så kan man inte vänta för länge”, skriver Magdalena på Instagram.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Medan vissa skickar hjärtliga gratulationer i kommentarsfältet skickar andra skrattande emojis. Några uttrycker sin oförståelse.

”Någon som kan förklara för en som inte förstår?”, skriver en.

”Är det någon av hundarna som svalt en flaska?”, skriver en annan.

”Va?!”, skriver ännu en.

Ja, för på ultraljudsbilden så ser vi faktiskt inte ett foster utan en pillerburk. Nej, Magdalena väntar inte ännu ett barn.

Foto: IBL

Annons