Magdalena Graafs ilska efter sonen Lances återförening med Paow: "Jag blir förbannad"

Paulina "Paow" Danielsson och Lance Hedman Graaf är tillsammans – igen. Men efter den senaste tidens två uppbrott ryter nu 17-åringens mamma, Magdalena Graaf, ifrån.

Det var för en vecka sedan som bloggaren och tv-profilen Paulina ”Paow” Danielsson, 24, meddelade att hon och pojkvännen Lance Hedman Graaf, 17, hade gjort slut igen. Paret, som blev tillsammans för fyra månader sedan, gjorde också slut några veckor tidigare men hittade då tillbaka till varandra efter 30 minuter igen.

Vid både uppbrotten raderade paret alla bilder på varandra från sina Instagramkonton och avföljde också varandra. Men under fredagseftermiddagen, bara två dygn efter det senaste uppbrottet, publicerade Paow återigen en bild på Lance.

På söndagskvällen bekräftade hon i ett blogginlägg att de återigen var ett par. Hon skrev då att deras relation skakats om av flera orsaker den senaste tiden, men att beslutet att gå skilda vägar kanske varit lite förhastat.

”Det folk inte vet eller kanske förstår är vad vi känner för varandra och att vi är en stor del av varandras liv. Det är något ingen kan ta ifrån oss. Vad vi känner för varandra. Jag har alltid vart lika kär i Lance, och jag är säker på att jag vill vara med honom resten av mitt liv”, skrev hon..

Men nu ger sig också Lances mamma, Magdalena Graaf, 42, in i leken. I ett upprört inlägg på sin blogg bryter hon tystnaden om sonens återförening med den kända dokusåpaprofilen.

Bland annat skriver Magdalena ilsket att hon kommer att försvara sin svärdotter in i det sista, om någon skulle säga något ont om henne efter den senaste tidens kärleksproblem.

“Paulina och Lance! Jag har en fantastisk liten svärdotter! Ont om henne, då morrar bamse-gull… Man ska inte bry sig om vad folk tycker och tänker. Paulina är min ”bonusdotter” och jag blir förbannad när folk dömer och tycker”, skriver hon och fortsätter:

“Jag KOMMER visa tänderna OM någon försöker smutskasta eller förstöra för dem.”

Paulina Paow Danielsson är en av Sveriges största bloggare. 

Paow var tidigare tillsammans med Lance Hedman Graaf.

I slutet av februari tatuerade Paulina Danielsson in Lance Hedman Graafs namn.

Nu har hon tatuerat sig igen, men ett annorlunda budskap än tidigare.

Paow har medverkat i bland annat Paradise hotel 2013 och 2014.

Paulina Danielsson har också synts i Temptation island och Lyxfällan.

Paulina Paow Danielsson på Nordic Face Awards 2017.

Lance Hedman Graaf är son till  Magnus Hedman och Magdalena Graaf. Här som bebis.

https://www.instagram.com/p/BfWNgWaF7TU/?hl=sv&taken-by=kattpaow

LÄS OCKSÅ: Efter tuffa tiden – nu avslöjar Paow vad hon egentligen tjänar

LÄS OCKSÅ: Paow bekräftar uppbrottet – därför tog det slut med kändissonen

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!