TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Paow ryter ifrån efter Graafs inlägg: "Borde helt ärlig skämmas"

20 feb, 2018 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Magdalena Graafs inlägg om sonen Lance förhållande med Paradise Hotel-profilen Paow gav inte riktigt den förväntade effekten. Nu har Paow fått nog och sätter ner foten en gång för alla.
Annons

Starten på år 2018 har onekligen varit svajig för paret Paulina “Paow” Danielsson, 24, och Lance Hedman Graaf, 17. Paret har gjort slut, blivit hop, gjort slut igen – och återförenats.

Deras relation har onekligen skapat en stor debatt och många har lagt sig i huruvida de bör vara tillsammans. Efter senaste återföreningen för bara några dagar sedan fick till och med Paows svärmor Magdalena Graaf nog, och i ett inlägg på sin blogg försvarade hon sonens relation med Paradise Hotel-profilen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Jag har en fantastisk liten svärdotter! Ont om henne, då morrar mamse-Gull… Man ska inte bry sig om vad folk tycker och tänker. Paulina är min ”bonusdotter” och jag blir förbannad när folk dömmer och tycker. Jag KOMMER visa tänderna OM någon försöker smutskasta eller förstöra för dem”, skrev Graaf.

Just det inlägget verkar dock ha haft effekten “bensin på elden”. För nu öppnar Paow upp om de elaka kommentarerna hon tvingats ta emot i sina sociala kanaler efter att Magdalena försvarade dem.

Annons

“Känns som att det är den äldre generationen TYCKER VÄLDIGT MYCKET, men framförallt så måste ni kommentera elaka saker om mitt liv och mitt förhållande som ni inte vet någonting om för att ni läser några rader på en blogg?”, skriver Paow.

Hon passar även på att skicka en känga till de som skriver elakheter till andra:

“Borde inte äldre kvinnor lära sig(precis som vi yngre) , att har man inte något snällt att säga så ska man inte säga något alls”.

Paow uppfattar det själv som att hon är bra på att ta kritik, så länge den är konstruktiv. Men påhoppen hon nu tvingats ta emot är helt klart över gränsen.

“Men vissa kommentarer är rent ut sagt vidriga. Ni borde helt ärligt skämmas”, skriver hon.

Hänt backar Paow till 100 procent, heja dig!

FOTO: Ibl, Instagram

Annons