TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Magdalena Graafs mystiska skada på resan: "Svullnat upp"

03 maj, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Magdalena Graaf trampade snett på semestern i Thailand och kan nu knappt röra på foten. Nu tvingas tv-profilen att söka vård för sin mystiska skada. "Ska halta mig bort till ett sjukhus", skriver hon på Instagram.
Annons

Magdalena Graaf, 41, befinner sig just nu på en härlig solsemester tillsammans med sin familj i Thailand. Men lyckan blev minst sagt kortvarig. I sin blogg berättar tv-profilen att hon trampat snett och böjt sin fot så att den blivit alldeles svullen. Nu har det dessutom gått så långt att Magdalena Graaf knappt kan röra foten.

“Foten blir bara värre och värre. Riktigt ont har jag i den nu. Trampade snett och böjde den liksom inåt. Säkert vara en stukning. Värmen gör antagligen att det svullnat upp så mycket?”, skriver hon i inlägget.

I sin blogg visar Magdalena Graaf också upp nytagna bilder på sin svullna fot, som är täckt av blåmärken. Tv-profilen skriver att hon knappt kan ta sig runt, utan hasar med foten likt “Ringaren i Notre Dame”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Skulle inte förvåna mig om något var brutet. Kommer du ihåg när jag gick omkring med ett brutet ben i handen utan att ‘märka det'”, skriver hon och fortsätter:

Annons

“Jag kan inte böja den. Typiskt! Går runt som Quasimodo och släpar benet efter mig.”

I kommentarsfältet uppmanar oroliga läsare nu Magdalena Graaf att snabbt uppsöka sjukhus, för att få sin fot undersökt. Tv-profilen skriver i ett senare inlägg att foten nu ser ut som en “likfot” och att hon ska försöka ta sig till läkare.

“Foten ser ut som en ‘BECK’-fot, en likfot som legat i vatten i tre veckor. Ska halta mig bort till ett sjukhus ändå. Som någon skrev. Det kan vara en spricka som läker fel”, skriver hon.

Vi hoppas att Magdalena Graaf kryar på sig!

Foto: IBL

Annons