LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Magdalena Graaf har opererat bort brösten: "Överlycklig"

16 nov, 2016 
Anja Nilsson
Magdalena Graaf har precis som många andra varit oroad för att drabbas av bröstcancer. Nu har hon tagit tag i oron och opererat bort sina bröstimplantat för att lättare kunna se och känna framtida "knölar".
Annons

Bloggerskan Magdalena Graaf, 41, opererade i tisdags bort sina bröstimplantat:

– Graafbrösten i papperskorgen och det känns så himla rätt, bloggar hon och förklarar att hon är glad trots smärtan.

Magdalena Graaf
Magdalena Graaf har precis opererat sig.

– Nu ska jag ligga här. Orkar inte leka med telefonen. Det gör faktiskt djävulusiskt ont. Känner hur de fastsydda trådarna spänner i bröstmuskeln varje gång jag rör mig och andas. Är jag glad? Överlycklig!

Magdalena hade länge planerat att göra operationen, redan i maj berättade hon om sin önskan:

– Med tanke på all bröstcancer så känns det också säkrare än att ha massa plast i kroppen som kanske skymmer knölar i framtiden. Inlägg, allt ska bort! Jag ska bli platt som en planka! Ett par vändstekta ägg ska jag, ha! Skrev hon då på bloggen.

Det var i juli som hon dessutom upptäckte att hon hade en knöl i ett av brösten, men som senare visade sig vara ofarlig. Men Magdalena menar att hon då utvecklade någon form av “cancerhypokondri” efter upptäckten och bestämde sig för operationen som nu har blivit av.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons