TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Graaf om cancerrädslan: "Jag ska operera bort allt"

27 okt, 2016 
Johnny Axelsson
Magdalena Graaf har bokat tid för att operera sina bröst. Rädslan för cancer har fått 41-åringen att fatta det svåra beslutet. "Allt ska bort. Minimera riskerna. Vill inte missa livet", skriver Graaf på sin blogg.
Annons

Det är i sin blogg som Magdalena Graaf, 41, berättar att hon tagit ett beslut om sina egna bröst. “Postkodlotteriet”-profilen har bokat in tid för operation inom kort. Tidigare i somras talade Magdalena bara om att hon ville men nu är det alltså dags på riktigt.

– Jag ska ta bort min byst i november. Upplevelsen i somras. Knölen i bröstet har satt spår. Nu var den ofarlig. Men jag vill inte uppleva det igen. Jag fick en ordentlig ”scare”. Brösten, vävnader, inplantat. Allt ska bort. Vill kunna känna mina bröst bättre. Minimera riskerna. Vill inte missa något.. Vill inte missa livet.

Hanna Graafs och Peter Karyds Bröllop

Magdalena är inte helt klar om det är det enda att ta bort från kroppen.

– Sen måste jag sluta. Satt och funderade på om man skulle ta bort äggstockar och rubbet med.  Men då kommer jag väl snubbla och dö av en trottoarkant!? Jag känner att jag håller på att utveckla lite av en cancerhypokondri. Plötsligt kan allt vara cancer. Huvudvärk. Höftvärk. Mina svältproblem. Nee, jag måste sluta noja!  Jag kommer bli galen annars.

Förutom Louie, 8 månader och sonen Charlie, 4, som Magdalena delar med sambon Filip Larsson, 42, har hon även sönerna Lancelot, 16, och Tristan, 11, från förhållandet med Magnus Hedman, 43.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons