TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Magdalena Graaf har tröttnat på silikonet: "Jag ska bli platt som en planka!"

02 jun, 2016 
AvMagdalena Divina Khodr
Magdalena Graaf har genom åren förminskat sina bröst. Men nu ska all plast väck!
Annons

Magdalena Graaf, 40, och Hanna Graaf, 37, slog under 90-talet igenom med dunder och brak. Lättklädda bilder blev deras väg in i musikbranschen – och systrarna Graaf gjorde silikonbrösten till sitt signum.

Men även om båda systrarna sedan dess genomgått ett flertal bröstförminskningar så är Maggan inte helt nöjd med sin byst. I sin blogg skriver hon nu om sin längtan efter att bli kvitt allt plast.

Inlägg ALLT ska bort! Jag ska bli platt som en planka! Ett par vändstekta ägg ska jag ha!

Magdalena Graaf och Hanna Graaf var systrarna på allas läppar.

Dock är inte orsaken av estetiska skäl. Beslutet att göra sig av med silikoninläggen grundar sig i Maggans rädsla för att implantaten ska täcka en eventuell tumör vid en mammografiundersökning.

Med tanke på allt bröstcancer så känns det också säkrare än att ha massa plast i kroppen som kanske skymmer knölar i framtiden.

Annons

Maggan som nyligen blev fembarnsmamma sparar nu ihop till den efterlängtade operationen.

Så fort jag får råd så ryker tuttarna.

ab66933135.jpg
Magdalena Graaf vill nu ta bort silikonet i sina bröst.

Det var för cirka tre månader sedan som hon och sambon Filip Larsson, 41, blev föräldrar igen. Den 22 februari kom sonen Louie till världen och delar samma födelsedag som sin storebror Isak som omkom i en tragisk olycka endast 19 år gammal.

Förutom Louie och sonen Charlie, 4, som Maggan delar med Filip, har hon även sönerna Lancelot, 14, och Tristan, 11, från förhållandet med Magnus Hedman, 43.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons