LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Magdalena Graafs lögn för barnen – därför berättar hon inte sanningen

17 nov, 2023 
graaf louie
Magdalena Graaf har inte berättat för sina barn att det är slut med Louie Marti – trots att de gått månader sedan uppbrottet.
Här är anledningen bakom beslutet!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vad äter du när...: Hemma hos Magdalena GraafBrand logo
Vad äter du när...: Hemma hos Magdalena Graaf

Det var under 2020 som kärlekssagan mellan Magdalena Graaf, 47, och Louie Marti, 45, började. De blev snabbt ett par och i oktober 2021 friade Louie till Magdalena.

Men under hösten 2022 kom det plötsliga beskedet att de gått skilda vägar. Men tidigare i år, närmare bestämt i april, kunde paret bekräfta att de återigen var förlovade. Och sen tog det slut igen. I september meddelade det forna paret att det återigen var över.

Louie berättade för Hänt:

– Ja kärleken tog slut från hennes sida, jag älskar henne fortfarande, är vän med henne fortfarande och vi har bra relation som vänner. Sedan så är det så att man kan aldrig köpa kärleken, sa han och la till:

– Älskar hon inte mig så älskar hon inte mig, svårare än så är det inte.

Magdalena Graaf har inte berättat för barnen om uppbrottet

Nu berättar Magdalena på sin blogg att hon inte riktigt haft mage att meddelade den dystra nyheten om uppbrottet för några av sina barn, trots att det alltså verkar ha gått över två månader sedan de gjorde slut.

Annons

Hon skriver att hennes söner gillar Louie så mycket och att det känns svårt att berätta sanningen för dem. De har inte heller reflekterat över vart Louie varit, då han brukade jobba mycket borta. Magdalena skriver:

”Pojkarna jublade när stora Louie kom hit igår. De blev uppriktigt överlyckliga. Jag blev glad jag med såklart. Jag har typ inte berättat för dem att de är slut.

De vet att vi knappt sågs när han hade sin båt i somras (han jobbade så mycket) sen allt på herrgården genom åren mm. En lekgubbe som dyker upp ibland -vart är Louie? ”Jobbar.””

”Louie är singel tjejer”

Hon fortsätter med att betona att det dock verkligen är slut nu och att det är "fritt fram" för andra tjejer.

”De är så vana att INTE se honom. De reflekterar inte längre. Men när han dök upp och hängde med oss igår ”så kändes det som för i tiden” (förutom romantiken så såklart)

Louie ÄR singel tjejer! Ni behöver INTE oroar er. Fritt fram. Vi är BARA vänner”.

Annons