IdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdol
LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilernaTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Idol-Cimberly bekräftar natten ihop med deltagaren – sov tillsammans

17 nov, 2023 
Linn Seipel
Venus Soltani
Cimberly Wanyonyi idol 2023
Cimberly är en av fem deltagare som hängt kvar till veckans fredagsfinal av Idol.
Nu berättar hon om relationerna som uppstått bakom kameran – så mycket umgås idolerna privat!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Allt om Cimberly Wanyonyi i Idol 2023 – räknar upp alla smeknamnBrand logo
Allt om Cimberly Wanyonyi i Idol 2023 – räknar upp alla smeknamn

Cimberly Wanyonyi, 18, är för närvarande en av fem kvarvarande deltagare i Idol 2023. Juryn har de flesta fredagar uttalat sig mycket positivt om Cimberlys framträdanden och sagt att hon kan gå otroligt långt i tävlingen. Exakt hur långt återstår att se! Under denna fredagsfinal råder kärlekstema, något Cimberly ser fram emot.

– Det känns jättekul, vi ska ju köra två låtar, så jag är taggad. Det känns som att man får tid att visa lite mer av sig själv, säger hon i en intervju med Hänt.

Cimberly tillägnar kärlekslåten till sin sjuka mamma: ”Väldigt fint”

Låten hon valt själv är Bed of roses med Bon Jovi, vilken hon valt att tillägna sin mamma, som nyligen haft besvär med hälsan.

– Hon fick komma hem förra fredagen. Hon är mycket bättre nu, vilket såklart är skönt att veta. Det ska bli väldigt fint att få ge henne den här låten, säger Cimberly och fortsätter:

Annons

– Jag har mycket att säga till henne som jag är dålig på att säga och det kan bli lättare att få göra det genom en låt.

Tittarnas val till Cimberly blev You make me feel like a natural woman med Aretha Franklin, och till hennes stora belåtenhet.

– Jag är så nöjd över den låten! Det var så roligt för när man läste kommentarsfältet och såg vad folk hade skrivit så blev man så här ”herre gud, jag har verkligen lyckats visa vem jag är och folk har liksom förstått vad jag vill sjunga.”

Så mycket hänger Idol-gänget privat – deltagaren som sovit tillsammans Cimberly

Nu är ni bara fem kvar. Känner man av konkurrensen i huset?

– Det är det man typ inte gör. Vi har ju bott med varandra i snart åtta veckor så man kan också tänka att vi är lite less på varandra, men vi är typ inte det. Det är mer så här att ”det här tar slut om typ två veckor – vad ska vi göra sen?”

Stämningen verkar således på topp bland idolerna, något man faktiskt märker varje fredagsfinal – hur ledsna de blir för varandra när någon röstas ut.

Annons

– Vi brukar alltid hänga i studion tillsammans. Ibland beställer vi in mat eller går ut på stan. Så vi gör mycket tillsammans, när man har tid så klart. När man inte övar så älskar vi att umgås. Spelkvällar, vi älskar att köra Maffia. Det är typ som Förrädarna.

Är det någon du kommit extra nära?

– När Isak bodde på hotellet brukade vi nästan alltid sova tillsammans. Det gjorde vi under kvalveckan.

Tidigare har Cimberly berättat för Hänt att hon och Isak Uddström, 19, som röstades ut ur tävlingen för två fredagar sedan, är vänner sedan ett tag tillbaka.

– Jag är väldigt bra vän med Isak, vi kommer båda ifrån Norrland. Men jag och Isak lärde känna varandra för några år sedan, vi träffade på en tävling då. Så vi känner varandra litegrann sedan innan, sa Cimberly då. Hon forsätter:

– Sedan dess har vi blivit väldigt nära vänner liksom.

FOTO: Hänt/Gabriella Håkansson, TV4

Annons