Magdalena Graaf kritiserar Malou von Sivers efter inslaget med sonen

MALOU VON SIVERS, MAGDALENA GRAAF

Magdalena Graaf är inget större fan av TV4-profilen Malou von Sivers. Efter att ha sett programmet där ex-maken Magnus Hedman och sonen Lance Hedman Graaf gästar programmet är hon nu ytterst skeptisk.
”Så oerhört svårt”, skriver hon på bloggen.

Malou von Sivers, 68, är en av Sveriges absolut mest legendariska programledare. Tillsammans med före detta kollegan Bengt Magnusson var hon med och startade upp TV4:s morgonshow Nyhetsmorgon.

Men sedan 2006 har Malou haft något helt annat i görningen, nämligen att vara programledare för sitt alldeles egna program Malou efter tio. Precis som det låter så drar programmet igång klockan 10, direkt efter Nyhetsmorgon och det bjuds bland annat på spännande intervjuer och boktips.

I våras gästades Malou av Magnus Hedman, 48, och Lance Hedman Graaf, 21, och i vanlig ordning blev det djupa samtal om jobbiga stunder. Nu sänds avsnitten i repris och någon som inte är nöjd är Magdalena Graaf, 46.

Exklusivt
SYND Därför tvingades Gunilla ställa in tv-inspelningen

Magnus och Lance gästade Malou efter tio

Mellan år 1999-2008 var Magnus Hedman och Magdalena Graaf gifta. De var ett av Sveriges hetaste kändispar i mångas ögon och tillsammans fick de sönerna Lance och Tristan, 16.

När Magnus och Lance var på plats i Malou efter tio kom de in på Magnus missbruk. Lance berättade då att han förträngt den tuffa tiden, men Malou ställde följdfrågor och Lance fick därmed utveckla sitt svar.

– Jag tyckte inte det var kul att åka bil, pappa var trött. Jag trodde det var för att han sovit dåligt, men ja så var det inte. De känslorna har gjort mig till den jag är idag. Jag och min bror fick ta hand om varandra, vilket har gjort mig stark idag. Innerst inne visste man, men man stängde av, sa Lance då.

Magnus fick då chansen att prata ut om den tuffa tiden och det märktes att Lances ord tog hårt på honom.

– Det gör ont i mig. Fruktansvärt att höra, varje gång jag tog en drog så drogs jag ner. Jag var så förlorad i beroendet. Även om vi har pratat om det här flera gånger gör det ont, sa Magnus då.

LET'S DANCE

Lance var med i Let's dance 2019

Karin Trnblom/TT

Magdalena Graafs känga mot Malou von Sivers

Nu går Malou efter tio i repris varje vardag och i dagarna var det just programmet med Magnus och Lance som sändes. En person som råkade sitta framför tv:n just då var ex-hustrun och Lances mamma Magdalena Graaf.

Magdalena har tidigare uttryckt sitt missnöje angående Malou som programledare och nu konstaterar hon återigen att Malou inte faller henne i smaken.

”Frukost och morgon-tv. Lance och Magnus program gick i repris. De var jättefina. Jag har bara så oerhört svårt för Malou”, skriver hon på bloggen.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

LÄS OCKSÅ: KRITIK Tittarna rasar efter beslutet om Idol-Sylvia

LÄS OCKSÅ: FÖDELSEDAG Privata bilderna från Benjamins fest

FOTO: /Aftonbladet/TT, Michaela Hasanovic/EXP/TT

Senaste nytt