Magdalena Graafs ilska efter rättegången mot stalkern: ”Fruktansvärt”

Magdalena Graafs ilska efter rättegången mot stalkern: ”Fruktansvärt”
Igår fick Magdalena Graaf chansen att dra sin stalker inför rätta när en rättegång hölls mot mannen som både förföljt och kränkt henne.
Annons

Det var redan i början av 2015 som Magdalena Graaf, 42, första gången berättade på sin blogg att hon polisanmält en man som förföljt och kränkt henne under en längre tid. Han ska bland annat ha skickat bilder av sitt kön till henne och skrivit en mängd obehagliga meddelanden om sexuella saker han velat göra med henne. Då en läsare undrade vad som hänt med det hela ett år senare i början av 2016 svarade Magdalena:

Annons

Polisen har gripit en man faktiskt.

Annons:

Och nu ytterligare två år senare har äntligen rättegången mot mannen ifråga hållits. Det var igår morse, den 16 april, som Magdalena berättade att hon och hennes mamma satt och väntade på hennes advokat i skrivande stund.

Annons

Jag är inte nervös längre, jag känner mig mer förbannad! Jäkla gubbäckel, fruktansvärt egentligen att såna här jäklar ska kosta staten en massa pengar”, skrev hon på sin blogg.

Igår kväll bloggade Magdalena ännu en gång och berättade om vad som hänt under dagen för sina läsare, och sa att hon var trött efter vad hon kallade “rättegången mot gubbsnusket” och berättade om känslorna som rörts upp:

Vidrigt! Ville bara hyvla till honom. Blåljög och spelade dum.”

Hon berättar vidare att mannens försvarsadvokat spydigt frågade Magdalena varför hon inte bara blockade honom varpå hon själv svarade:

Varför stalkade han mig? Vem ger äcklet rätten att trakassera mig?

Hon avslutar med att uppmana sina läsare till att agera om de skulle utsättas för något liknande:

Anmäl! Anmäl! Enda rätta sättet. Anmäl! Det FINNS hjälp att få, Säg ifrån och säg stopp”

Annons

HETAST PÅ HÄNT TV: DANIEL NORBERG om att bli DUMPAD

Foto: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…