Magdalena Graafs ilska efter händelsen med sonen: ”Kostat”

Magdalena Graafs ilska efter händelsen med sonen: ”Kostat”
Struntar i vad hon säger och drar igång larmet mitt i natten. Magdalena Graaf berättar om händelsen som fick henne att ilskna till.
Annons

Magdalena Graaf, 43, är fyrbarnsmamma och har barnen Lancelot, 18, Tristan, 14, Charlie, 6, och Louie, 2. Pappa till de två äldsta sönerna är ex-maken Magnus Hedman, 45, och de två yngsta har hon med sin nuvarande man Filip Larsson, 44.

Men trots att hon älskar sin stora familj är det inte alltid så enkelt att få livet att fungera smärtfritt med fyra barn. Och just nu är hon rasande på en av sina söner eftersom han inte gjort något av det hon bett honom om och dessutom lyckats dra igång larmet i huset mitt i natten.

Annons

I ett inlägg på sin blogg skriver hon irriterat:

Annons

”Hårda bestämda ord. Men det måstes, för annars är det ingen som bryr sig eller lyssnar. Tror ni hundarna blev utsläppta? nix. Vaknar av att dörren smäller. Går ner, får själv släppa ut hundarna en sista gång. Berättar för skäggbarnet att NU LARMAR jag..!! Öppna inga fönster eller gå ut, utan att larma AV. Vad tror du händer? Kl 02, blir det utryckning. Kostar ett ”gäng tusenlappar” för skäggbarnet ”får besök” ”

Magdalena fortsätter berätta om nattens drama:

”Står med larmgubben och skriver papper (iklädd Filips kalsonger och en nopprig BH). Gör ett tappert försök att somna om. Näää då har Louie vaknat av allt stoj. SNARK! Natten har kostat mig sömn OCH pengar.”

Får avlastning

Hon skriver att hon är glad över att de äldsta två killarna nu under ett par veckor ska bo hos sin pappa Magnus, att hon behöver sömn och avlastning och att de minsta två i jämförelse är en lätt match att ta hand om:

”Hade jag varit stadsminister hade jag infört FÖRÄLDRARLEDIGHET under tonårsperioden istället. Det är VERKLIGEN då man behöver den.”

Annons

 

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…