Magdalena Graafs förändrade relation till sönerna efter separationen

Magdalena Graaf och Filip Larsson

Magdalena Graaf har flyttat och köpt nytt hus.
Hon verkar helt enkelt gilla sitt ”nya” liv – som gett henne en hel del nya insikter.
Nu berättar Magdalena om den förändrade relationen till barnen efter separationen.

Magdalena Graaf separerade tidigare i år från Filip Larsson. Enligt henne själv var det ingen vidare bomb där och då.

”För att vara helt ärliga så har vi inte levt ihop sedan i november”, skrev tv-profilen på sin blogg när hon avslöjade uppbrottet.

Sedan dess har Magdalena delat med sig flitigt av både med- och motgångar. Bland annat har hon köpt ett nytt hus, som läsarna får ständiga uppdateringar kring. I sitt senaste blogginlägg skriver hon hur mycket hon trivs i sitt nya bostadsområde och det nya huset. Hon verkar helt enkelt vara till freds med sin nya tillvaro.

”Många fina gångstråk och promenadvägar i området. Träffat många av mina nya grannar. Underbara!! Så välkomnande och rara mot mig/oss. Här kommer vi trivas. Måste nypa mig i armen. På riktigt. Förutom vurpan igår så är jag gladare än på länge”, skriver hon och syftar på att hon ramlade i trappen dagen innan och skadade huvudet.

”Älskar mitt hus, mina vänner!”.

Livet som varannan vecka-förälder

Efter uppbrottet har mycket förändrats i Madgalena Graafs liv. Utöver att hon flyttat och köpt ett nytt hus blir även livet med barnen sig olikt, då hon enbart har dem varannan vecka nu.

För flera föräldrar kan detta bli jobbigt, men Magdalena väljer att se det positiva.

”Allt roligt bus jag kan hitta på under mina ”tonårsveckor” älskar att få krama mina barn. Älskar den intensiva veckan där jag kan lägga om jobb, och bara göra kul grejer med barnen”, skriver hon.

Magdalena förtydligar att hon självfallet saknar sina barn när hon inte har dem, men att hon väljer att ta tillvara på den tiden de får tillsammans istället på ett helt annorlunda sätt än innan. Bland annat har hon blivit bättre på att koppla bort sociala medier och mobilen när hon umgås med sin familj.

”Trots att jag saknar dem så oerhört (veckan ifrån dem) så tycker jag att varannan-vecka-tänket har gett mig mer kvalitetstid med barnen. Man lägger bort telefonen, och sättet att umgås blir intensivare och mer närvarande än tidigare”, skriver hon.

Magdalena Graaf och ex-fästmannen Filip Larsson har sönerna Louie och Charlie ihop.

FOTO: TT

LÄS OCKSÅ: Hannah Graafs lycka efter återföreningen med ex-maken Peter Karyd

LÄS OCKSÅ: Bingo Rimérs nya semesterbilder med Hannah och Magdalena Graaf