LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hannah Graafs lycka efter återföreningen med ex-maken Peter Karyd

30 sep, 2020 
Hannah Graaf Peter Karyd
Hannah Graaf och ex-maken Peter Karyd gick skilda vägar för över ett år sedan.
Men nu skriver Hannah på sin blogg om en kär återförening tillsammans med döttrarna.
”En riktigt trevlig helg som innehöll allt. En helg extra allt”, skriver hon.
Annons

Intervju med Hannah GraafBrand logo
Intervju med Hannah Graaf

Hannah Graaf var tidigare gift med Peter Karyd. Tillsammans har de döttrarna Liv, 10, och Vida, 7. De gick skilda vägar för 1,5 år sedan och idag har Hannah Graaf hunnit flytta till ett radhus i Sigtuna med sönerna William, som har blivit 18 år, och Mio, som är 16.

Döttrarna bodde först kvar med sin pappa i Spanien, dit Peter och Hannah flyttade 2017. Sen började de pendla mellan länderna och nu verkar det som att flickorna ska bo i Sverige restan av året.

Hannah har tidigare berättat om det pendlande livet och skilsmässan för tidningen Mama.

– Vi har alltid varit lite impulsiva och tycker om Spanien och ville prova på att bo där. I efterhand kan jag väl känna att det var lite för impulsivt. Man kanske skulle ha gjort det i lite lugnare takt innan man bara lämnade allt och drog.

– Peter ville vara kvar men jag trivdes inte. Kärleken mellan oss tog inte slut, men det var svårt när vardagen kom ikapp. Mina äldsta barn ville inte vara i Spanien så det blev slitningar där. Vi brukar skoja om att det var Sveriges onödigaste skilsmässa, men det var ett gemensamt beslut. Vi fick det inte att gå ihop helt enkelt. Det är ingen som har någon ny eller så, det bara blev så.

Annons

Nu skriver Hannah ett inlägg på sin blogg där hon berättar om en fullspäckad helg tillsammans med ex-maken och barnen.

”I fredags kom Peter och överraskade flickorna. Så dom blev verkligen glada över att få träffa sin pappa igen. Jag passade på att träffa Marlene och sova över hos henne när jag plötsligt blev helt ensam. Men först lagade jag middag här hemma åt oss. Högst på listan hos Peter stod köttfärssås och spaghetti… så det fick det bli.”

Hannah Graaf om helgen med Peter

Det forna paret verkar ha haft en bra helg tillsammans med sina barn.

”I söndagskväll mötte jag upp Peter och tjejerna och vi åt middag på vårt favoritställe Sakura. Både i igår och idag har tjejerna studiedag så det fanns mycket kul att göra igår och att det var en måndag märktes inte alls. Vi började dagen med att äta brunch på Sthlm Brunchclub. Vi åt så mycket gott att vi nästan rullade därifrån”, skriver hon och forsätter:

”Jag och Peter tog pannkakor med äpple, kanel och lönnsirap”.

Därefter gick de och shoppade och gick på bio.

”En riktigt trevlig helg som innehöll allt. En helg extra allt”, skriver Hannah.

Annons