Bingo Rimérs nya semesterbilder med Hannah och Magdalena Graaf

Bingo Rimér och Hannah Graaf

Det har spekulerats kring om Bingo Rimér och Hannah Graafs relation är mer än bara vänskaplig. Efter att ha lagt upp härliga semesterbilder tillsammans har frågan tagits upp igen.
Nu ger Bingo Rimér det definitiva svaret.
Katrin Zytomierskas oro inför sommaren: ”Det värsta som kan hända mig”
Slå på ljud

Bingo Rimér är nu ute på en härlig resa i Härjedalen tillsammans med systrarna Hannah och Magdalena Graaf. Trion har varit vänner länge och umgås en hel del ihop. Nu är de ute på ett nytt äventyr!

”När man trodde att den här helgen inte kunde bli bättre så överraskar Maggan med en hemlig resa till norra Sverige . Vi ska rida cowboy och valla fjällkor. Men framförallt ska vi fira Maggan som fyller år”, skriver han i ett inlägg på Instagram.

Han skriver vidare att han älskar att resa runt med systrarna, och att det här är något som de gjort flera gånger tidigare.

”Vi va på turné ihop genom Sverige första gången redan 1998 och vi är fortfarande på turné haha. Lite som Rolling Stones”, skriver han.

Senare kom de fram till Trumvallen fjällridning som ligger strax utanför Vemdalen. Och där verkar både Bingo, Magdalena och Hannah trivas väldigt bra.

”Älskar livet just nu. Maggan har verkligen styrt upp världens äventyr här i Härjedalen. Nu börjar äventyret”, skriver Bingo Rimér förväntansfull i ett nytt inlägg.

Bingos snedsteg

Och ett äventyr har det blivit! Bingo lägger upp bilder när han rider runt på markerna i det väldigt vackra höstlandskapet. Han ser både van och trygg ut på hästryggen.

”Så underbart med hästar och helt enastående vacker natur. Jag vill vara cowboy på heltid”, skriver han och avslutar inlägget med en miss.

”Visste faktiskt inte att Hälsingland är nästa lika vackert som Jämtland ”.

Bingo Rimérs följare är inte sena att påpeka att han befinner sig i Härjedalen som ju faktiskt gränsar till Jämtland.

”Hälsingland? Du är i Härjedalen alldeles på gränsen till Jämtland”, rättar en person.

En annan följare uppmärksammar också misstaget:

”Men ser att jag inte behöver kommentera det. Men välkommen till Hälsingland också. Maggan har varit här, hos sina vänner”.

Det lilla misstaget verkar dock inte påverka Bingo Rimérs humör allt för mycket. Dagen efter lägger han nämligen ut ett nytt inlägg med bilder från den ljuvliga tillvaron.

”Ny dag på ranchen och man börjar verkligen smälta in här som ni ser på bilderna. Lite countrymusik som skrålar i bakgrunden och vi har förberett hästarna för en tur uppe på fjället. Howdy howdy. Så mysigt hos Trumvallen fjällridning, och jag blir nog också kvar här”, skriver Bingo Rimér.

Vännerna skämtar ofta flörtigt med varandra. För lite mer än en månad sedan lade Bingo Rimér upp en rad lättklädda bilder på sig på Instagram, varpå Hannah Graaf kommenterade:

Underbart”, skriver hon. ”Kanske blir det du och jag en vacker dag”.

Bingo Rimér svarade: ”Det är ödet och guds vilja”.

Sanning om romansryktena

I kommentarsfälten på de nya semesterbilderna är det följare som gillar tanken på de två ihop.

”Jag tror att du och Hannah Graaf skulle bli ett väldigt hett par tillsammans”, skriver en person.

”Hannah och Bingo skulle passa fint ihop”, skriver en annan.

Men så verkar det inte bli. När Hänt frågar Bingo Rimér om hans vänskap med systrarna någonsin övergått till en romans är svaret tydligt.

”Nope. Jag älskar dom som mina systrar. Syskonkärlek”, skriver Bingo Rimér.

Följarna får alltså nöja sig med att de en relation som vänner istället. Och det är inte fy skam, det heller!

Läs också: Hannah Graafs oväntade flört med Bingo Rimér

Läs också: Bingo Rimér ryter ifrån mot kritiken efter träffen med Paradise Hotel-Lisa Sidén

Bild: Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT, Karin Törnblom

FRÅN FÖRSTASIDAN