Magdalena Graafs chock – efter sambons pinsamma miss

Magdalena Graaf har sålt sin lyxvåning Stockholm. Nu berättar hon om hur allt gick fel när de nya ägarna kom på besök.

Magdalena Graaf, 42, ska flytta från sin lyxvåning i Vasastan i Stockholm, detta efter att hon försökt få den såld under två år. Men nu har hon äntligen lyckats och hon och sambon Filip kommer snart lämna innerstaden för att bli husägare.

Och Graaf som alltså till slut har lyckats hitta en köpare till lyxvåningen, har heller inte kommit helt enkelt undan vad gäller förberedelser inför flytten. De nya ägarna till lägenheten hade helt utan Magdalenas vetskap kommit överens med hennes sambo Filip, om att de skulle få komma på ett besök för att inspektera deras nya boende.

LÄS OCKSÅ: Magdalena Graaf bryter tystnaden om svärdottern Paow – under resan

I ett blogginlägg med titeln ”Att strypa sin sambo”, berättar hon nu om vad som fick henne att ja – vilja strypa sin sambo. I inlägget berättar hon om hur hon legat utslagen i hög feber i sängen, när mäklaren stack in sitt huvud genom sovrumsdörren. Senare skulle det visa sig att hennes sambo råkat glömma berätta att han bjudit in mäklaren och de nya ägarna.

”Jag ligger utslagen i min säng. Lägenheten är unken och ovädrad. Snorpapper, leksaker över hela golven, frukost-rester på bordet, papperssortering, tvätthögar, kläder på tork. Gårdagens smutskläder i drivor. Jackor, skridskor och lådor från vinden, fotbollskläder, thaiboxningskläder på vädring OCH tre lådor clementiner”, berättar hon.

I ett av de andra rummen låg sonen Lance Hedman Graaf samtidigt och sov tillsammans med flickvännen Paulina ”Paow” Danielsson, också de helt ovetandes om vad som pågick.

”Tror du att jag SKÄMDES??? Att skämmas är bara förnamnet!”, fortsätter Magdalena och tillägger:

”Svor tyst för mig själv! Jäkla Filip, jag kommer aldrig förlåta honom”.

LÄS OCKSÅ: Wow! Lady Gaga hyr ut sin drömlägenhet – med utsikt över Central Park

Foto: IBL

 

SENASTE NYTT!