Wow! Lady Gaga hyr ut sin drömlägenhet – med utsikt över Central Park

Wow! Lady Gaga hyr ut sin drömlägenhet – med utsikt över Central Park

Lady Gagas lägenhet i New York är ett riktigt lyxboende med fyra terrasser och 185 kvadratmeter boyta med utsikt över Central Park.

I trailern till Netflix-dokumentären ”Five foot Two” om Lady Gaga, 31, kommer hon ut ur sin lägenhet till ett massivt pressuppbåd. Lägenheten hon lämnar är hennes egen och ligger på 40 Central Park South och nu går den att hyra för dig som har en budget modell större.

Med utsikt över den södra delen av Central Park är den 185 kvadratmeter stora lägenheten med fyra (!) terrasser ett riktigt lyxalternativ för dig som tänkt pröva lyckan i New York. Två sovrum, badrum och ett stort vardagsrum lyckas även inhysa två öppna spisar på de 185 kvadratmeter lägenheten är.

Den största terrassen, som ligger en trappa upp i anslutning till ett av sovrummen, mäter hela 70 kvadratmeter. Här finns även det lyxigare badrummet med en bubbelpool och en walk-in-closet. Och just ja, du har tillgång till ett gym också.

Men som du kanske gissat vid det här laget så är den inte gratis. Vill du bo i den i en månad får du slanta ca 275 000 kronor – men det är klart, go big or go home är väl devisen för att lyckas i USA?

Se bilderna från Lady Gagas flådiga penthouse här!

Här hittar du annonsen för lägenheten!

Artikeln publicerades först på Cafe.se och är skriven av Olle Arnell.

LÄS OCKSÅ: Rihannas drömvåning i New York är till salu – säljs för en hiskelig summa

LÄS OCKSÅ: Här är kändisvillan som slår allt – såld för rekordsumma

FRÅN FÖRSTASIDAN