LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Magdalena Graaf om klimakteriet: ”Positivt på stickan”

19 jun, 2023 
Jonna Lawaetz
Magdalena Graaf och Louie Marti blev nyligen tillsammans igen efter att ha spenderat några månader ifrån varandra.
Nu berättar Magdalena om glädjebeskedet.
”Positivt på stickan”, skriver hon på sin blogg.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Louie Marti avslöjande om nya SVT programmet tillsammans med Magdalena GraafBrand logo
Louie Marti avslöjande om nya SVT programmet tillsammans med Magdalena Graaf

Det var år 2020 som kärlekssagan mellan Magdalena Graaf, 47, och Louie Marti, 45, började. Det började med att Louie hade läst Magdalenas bok och han kände direkt att han kunde relatera till hennes historia.

De blev snabbt ett par och i oktober 2021 friade Louie till Magdalena på ett kebabhak i Stockholm. Allt verkade alltså med andra ord väldigt bra mellan paret, men i höstas kom det plötsliga beskedet att de hade gått skilda vägar.

”Ni är många som frågar och är nyfikna på min och Louies relationsstatus. Inte orkar svara på en massa frågor då jag/vi behövt landa lite själva. Jag och Louie är världens bästa vänner. Kärleken tog slut för ett par månader sedan. Vi umgås och hänger, men som kompisar. Det går inte att lära gamla hundar att sitta”, skrev hon då på sin blogg.

Annons

Återföreningen mellan Magdalena Graaf och Louie Marti

Även efter att de valt att gå skilda vägar så hade det forna paret fortfarande en stark vänskap mellan varandra och de fortsatte umgås. Men det kändes som att de hade något ouppklarat. När Hänt träffade Louie några månader efter uppbrottet berättade han att det är en speciell dragningskraft mellan honom och Magdalena. En unik kemi som inte riktigt går att sätta ord på.

– Alltså jag och Maggan. Vi ser färger som ingen annan ser. Vi har en väldigt stark kemi, vi är såhär lite olika, men samtidigt väldigt lika. Vi är väldigt goda vänner, vi har väldigt mycket gemensamt. Jag är nog fortfarande lite kär i henne, sa Louie då till Hänt och fortsatte:

– Magdalena och jag har alltid vetat att vi är lojala mot varandra. Jag har ingenting ont att säga om henne. Man vet aldrig vad som händer, vi kanske blir ihop igen.

Annons

– Den här gången gick jag inte ner på knä, jag sa bara att hon skulle ta på sig ringen, sa Louie till Hänt strax efter frieriet.

Magdalena Graafs nya glädjebesked: ”Jag kissade positivt”

Paret verkar ha det bättre än någonsin och livet verkar rulla på. Sommaren är runt hörnet och paret kommer säkerligen uppdatera från en härlig sommarsemester.

Men det är inte helt dags att gå på ledighet ännu. Magdalena är ambassadör för intimvårdsföretaget Deo Doc och nyligen hade hon ett event tillsammans med dem för att uppmärksamma deras nya produkt – ett ”kissa på stickan”-test för att testa om man kommit in i klimakteriet eller inte.

På sin blogg berättar hon om resultatet på sitt egna test.

”Ps. Jag kissade positivt på stickan”, skriver hon följt av flera glada smileys.

På Instagram skriver hon även att hon själv tog testet och ger en uppdatering om resultatet:

"Jag själv gjorde testet imorse (god bless, jag ÄR gammal)"

Till Hänt kan Magdalena berätta om känslorna för den nya fas i livet hon precis klivit in i.

"Underbart! Inga mer bäbisar! En frihet. Gör vad jag vill och skiter i vad folk tycker (men det har jag ju i och för sig jämt gjort)", skriver Magdalena i ett meddelande till Hänt.

FOTO: Olle Sporrong/Expressen/TT, Hans Shimoda/TT

Annons