hänt exklusivt

Magdalena Graaf ryter ifrån efter inviterna från männen: ”Snuskgubbar”

Magdalena Graaf

Magdalena Graaf är relativt nybliven singel och berättar att hon dagligen får förslag och tjänster skickade till sig från män hon inte känner.
Något hon nu väljer att säga ifrån om.
”Vad är det med vissa snubbar, så jäkla primitiva.”, skriver Graaf.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Systrarna Graaf om kärlekslivet: ”Ny...”
0:30

Efter reklamen: Systrarna Graaf om kärlekslivet: ”Ny...”

(0:30)

Slå på ljud

Magdalena Graaf slog igenom med duner och brak på 90-talet med systern Hannah Graaf. Systrarna gjorde stor succé som både modeller och popduo.

Idag är Magdalena en omtyckt tv-personlighet, företagare och influencer. Hon går dessutom in som singel 2023 efter uppbrottet från Louie Marti förra hösten. Men att hitta kärleken igen verkar inte vara på tapeten – nu ryter hon nämligen ifrån efter ”äckliga” inviterna, som hon beskriver det.

”Alla ni snuskgubbar som dagligen skickar förslag och äckliga tjänster till mig..”

Det är för sina följare på Instagram som Magdalena Graaf väljer att lätta lite på hjärtat. Hon poängterar att hon känner sig tillfreds med livet och att det är precis som hon vill ha det just nu.

Däremot väljer hon att ta upp de dagliga meddelandena hon får ta emot från okända män. Bland annat ska de skicka olika förslag och äckliga tjänster till henne, beskriver hon.

”Alla ni snuskgubbar som dagligen skickar förslag och äckliga tjänster till mig på DM kan sluta med det direkt. Inte ett dugg intresserad! Inte mottaglig, och definitivt inte i behov av någon manlig hjälp. Vad är det med vissa snubbar, så jäkla primitiva. Vem gör så, till någon man inte känner? Haha bara en liten söndags fundering. Vi tjejer kan själva, det är 2023.”

För Hänt berättar Magdalena att hon blir trött på meddelandena.

”Nej så farligt är det inte. Blir bara matt och så trött. På att många män är så primitiva och totalt hänsynslöst inkännande”, skriver Magdalena.

Magdalena Graaf

Magdalena Graaf

FOTO: IVARSSON JERKER/Aftonbladet

Magdalena Graaf och Louie Marits uppbrott: ”Väldigt goda vänner”

Det var i början av 2021 som Magdalena Graaf och Louie Marti fann varandra. Detta efter att Louie läst Magdalenas gripande bok Det ska bli ett sant nöje att döda dig.

De förlovade sig och levde som särbos – men under den senare delen av 2022 tog relationen slut.

Louie Marti berättade för Hänt att det var ett gemensamt beslut och att de fortfarande är riktigt goda vänner.

– Alltså jag och Maggan. Vi ser färger som ingen annan ser. Vi har en väldigt stark kemi, vi är såhär lite olika, men samtidigt väldigt lika. Vi är väldigt goda vänner, vi har väldigt mycket gemensamt. Jag är nog fortfarande lite kär i henne, förklarade Louie till Hänt.

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

FOTO: Viaplay / TT

FRÅN FÖRSTASIDAN