LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Magdalena Graaf bryter tystnaden om Hannahs uppbrott: ”Allt har sin tid”

22 jan, 2024 
graaf peter
Har Hannah Graaf och Peter Karyd gjort slut igen?
Nu uttalar sig systern Magdalena Graaf om det hela.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vad äter du när...: Hemma hos Magdalena GraafBrand logo
Vad äter du när...: Hemma hos Magdalena Graaf

Hannah Graaf, 45, är mitt i en pågående husförsäljning. Radhuset i Sigtuna är till salu sedan december – och än är huset inte sålt.

Orsaken bakom försäljningen har varit onämnd, men flera följare har spekulerat i kring om det är slut mellan Graaf och Peter Karyd. Hon skrev nämligen såhär på Instagram för några dagar sedan:

”Fick så många frågor om varför jag ska flytta. Jo, för att livet ville det. Det behövs för att få en nystart. Jag har två vuxna barn som flyttat ut och mina flickor varannan vecka. Så varför sitta i ett stort hus? Nu är det dags för ett nytt kapitel, faktiskt en helt ny bok, sida upp och sida ner, från pärm till pärm ska det fyllas med upplevelser och minnen.”.

Hon skriver alltså att hon nu har flickorna varannan vecka, så förmodligen har hon gått isär från Peter – om de inte valt att ha barnen varannan vecka trots att de är i en relation..

Magdalena Graaf om systerns uppbrott

Nu uttalar sig systern Magdalena Graaf om Hannahs flytt. Hon säger att det är sista natten som hon sover i systerns hus, då det är ute till försäljning. Hon nämner även att ”Allt har sin tid och mening. Oskrivna blad och en ny början. Lite läskigt, men fantastiskt. Ett nytt spännande kapitel.”

Annons

Det låter med andra ord som att Magdalena talar om systerns uppbrott:

”Nerbäddad i ett rosa flickrum @livkarydgraaf hemma hos @hannahgraaf i Sigtuna. Älskar det här hemtrevliga och idylliskt vackra radhuset. Sista gången jag sover över här. Snart får det nya ägare (ligger till salu på @hemnet) Hannah går in i samma process som jag gjorde för ett år sedan. Äldre barnen har flyttat hemifrån, för stora ytor, trädgård mm att rodda runt ensam. Allt har sin tid och mening. Oskrivna blad och en ny början. Lite läskigt, men fantastiskt. Ett nytt spännande kapitel. När man väl vågar ta klivet och göra en förändring så växer man som människa. Man blir starkare. Ett par mysiga dagar med syrran! Vi ska upp till norr, så täckningen kommer nog INTE vara den bästa. VARMA kläder och ett förväntansfullt sinne. Sov gott och tack för att ni följer mig!”.

Annons