LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hannah Graaf och Peter åtskilda igen – avslöjar uppgörelsen med barnen

06 jan, 2024 
Linn Seipel
hannah graaf peter karyd och barnen
Hannah Graaf håller på säljer det lyxiga huset i Sigtuna – och är på jakt efter en lägenhet i Stockholms innerstad.
Nu talar hon ut om verkliga orsaken bakom flytten och hon nämner även några mystiska ord om Peter Karyd..
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Systrarna Graaf om den hemliga flörten: ”Hånglade med...”Brand logo
Systrarna Graaf om den hemliga flörten: ”Hånglade med...”

Hannah Graaf, 45, är mitt i en pågående husförsäljning. Det flådiga radhuset i Sigtuna, utanför Stockholm, är till salu sedan december – men har de första officiella visningarna om en dryg vecka.

Där har hon bott i drygt fem år, och på sin Instagram avslöjar hon nu den stora orsaken till flytten. Hannah och Peter Karyd, 47, bekräftade tidigare i år att de funnit varandra igen, efter att ha gjort slut för några år sedan.

Men nu skriver Hannah några mystiska ord som skulle kunna peka på att det kan vara slut igen. Om inte annat kan det också vara så att paret valt att leva som särbos och ha barnen varannan vecka.

Hannah Graaf och Peter Karyd åtskilda igen – bekräftar uppgörelsen om barnen

”Fick så många frågor om varför jag ska flytta. Jo, för att livet ville det. Det behövs för att få en nystart. Jag har två vuxna barn som flyttat ut och mina flickor varannan vecka. Så varför sitta i ett stort hus? Nu är det dags för ett nytt kapitel, faktiskt en helt ny bok, sida upp och sida ner, från pärm till pärm ska det fyllas med upplevelser och minnen.”, skriver hon bland annat i inlägget.

Annons

Första gången Hannah och Peter gick ifrån varandra var 2018. Då hade de varit ett par i tio år. Fyra år senare hittade de dock tillbaka till varandra, vilket systern Magdalena Graaf bekräftade i somras.

– Jag tycker det är underbart, jag älskar det. Jag är för allt sånt, återvinning!, sa Magdalena då.

Även under en intervju med Hänt så sent som i slutet på november lät det lite annorlunda.

– Jag har ju fyra barn, mina äldsta är 22 och 20 och har flyttat hemifrån. Och det är ganska stort mitt hus, så för det första behöver jag inte ha så stort, och för det andra så kan jag känna att det är lite ensamt där ute. Jag vill komma lite närmare för det sociala och jobbmässigt och så där, sa hon till Hänt.

Hannah Graaf om framtiden – och utflugna barn

Peter och Hanna har döttrarna Vida och Liv, födda 2009, respektive 2012, tillsammans, vilka de nu då har veckovis. Hannah har också de utflugna vuxna barnen: sonen William, 22 med Andreas Carlsson, 50. Och sonen Mio, 20, med Daniel Boudal, 47.

Annons

I samma intervju med Hänt svarade hon på hur det kändes att ha utflugna barn. Något som i alla fall då inte verkade vara något problem.

– Jätteskönt! Men de är ju inte de sista, jag har ju två hemma. Det kanske är en annan känsla när alla flyttat hemifrån och man sitter där själv på ålderns höst. Men än så länge är huset fullt av liv och rörelse, barn och hundar.

Vidare i inlägget Hannah nu lagt ut på Instagram verkar hon också se positivt på framtiden, en eventuell separation till trots.

”Jag vet inte vart jag ska flytta men jag vet att det kommer bli bättre än det jag någonsin önskat. Jag vet det för jag har lagt allt i Guds händer. Jag sitter lugnt i båten och gungar sakta och tryggt in mot land. Allt känns så spännande. Jag känner i hela mig att allt kommer bli bra. Som det alltid har blivit. När det har varit som värst, som tyngst så har bördorna lättats från mina axlar. Känner en enorm tacksamhet och styrka”

Hänt har sökt Hannah Graaf för en kommentar.

FOTO: Johan Jeppsson/TT, Youtube

Annons