LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sanningen bakom Hannah Graafs flytt – avslöjar händelsen i familjen

28 nov, 2023 
Linn Seipel
hannah graaf peter karyd
Hannah Graaf har fyra barn, varav två är vuxna och utflugna ur det lyxiga huset i Sigtuna, som hon nyligen lade ut till försäljning.
Nu berättar hon om verkliga orsaken varför hon inte vill bo kvar – och kraven på den nya lägenheten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Systrarna Graaf om den hemliga flörten: ”Hånglade med...”Brand logo
Systrarna Graaf om den hemliga flörten: ”Hånglade med...”

Hannah Graaf, 45, och Peter Karyd, 47, valde år 2018 att gå skilda vägar efter 10 år tillsammans. Fyra år senare hittade då dock tillbaka till varandra, och än idag kilar paret stadigt.

För ganska precist ett år sedan bekräftade Hannah i en intervju med Hänt att hon hade EN relation. Men inte med vem.

– Jag har återvunnen kärlek så jag är glad, sa Hannah då.

Mannen hon hänvisade till visade sig i efterhand vara Peter. Något som systern Magdalena Graaf uttalade sig om i somras.

– Jag tycker det är underbart, jag älskar det. Jag är för allt sånt, återvinning!, sa hon då.

Tillsammans har Hannah och Peter döttrarna Vida och Liv, födda 2009, respektive 2012. Från tidigare relationer har hon sonen William, 22 med före detta idol-jurymedlemmen Andreas Carlsson, 50. Och sonen Mio, 20, med krögaren Daniel Boudal, 47.

Annons

Hannah Graafs önskemål rörande nya lägenheten – därför vill hon inte bo i huset längre

När Hänt under måndagen träffade Hannah på bokreleasen för Bobby Oduncus Who the fuck is Bobby? berättade hon om julen, bostadsplanerna och hur det känns att ha utflugna barn.

Vad vill du helst ha i jul?

– En ny fin lägenhet, svarar Hannah Graaf och fortsätter:

– Jag ska sälja mitt hus ute i Sigtuna. Jag har precis lagt ut det på marknaden. Så nu är jag på jakt efter en lägenhet så det hade ju varit perfekt.

Helst ska lägenheten vara belägen i Stockholms innerstad, förklarar Hannah. Detta då hon saknar närheten till sin omgivning och förmågan att kunna vara lite mer spontan. Hon tycker också att det stora huset börjar känns lite väl rymligt nu när hälften av barnen inte längre bor hemma.

Hannah Graaf om att barnen flyttat hemifrån: ”Jätteskönt!”

– Jag har ju fyra barn, mina äldsta är 22 och 20 och har flyttat hemifrån. Och det är ganska stort mitt hus, så för det första behöver jag inte ha så stort, och för det andra så kan jag känna att det är lite ensamt där ute. Jag vill komma lite närmare för det sociala och jobbmässigt och så där.

Hur känns det att ha utflugna barn?

– Jätteskönt! Men de är ju inte de sista, jag har ju två hemma. Det kanske är en annan känsla när alla flyttat hemifrån och man sitter där själv på ålderns höst. Men än så länge är huset fullt av liv och rörelse, barn och hundar.

Hur ser julplanerna ut?

– Vara hemma och bara mysa med familjen.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Hänt/Elin Jonasson

Annons