TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Därför känner du igen Madelene Billman i Big brother 2021

12 mar, 2021 
Madelene Billman Big brother 2021
Madelene Billman kliver in som joker i Big brother 2021.
Om tittarna känner igen henne sedan innan är det inte alls konstigt då hon synts i TV4-rutan tidigare!
Annons
Intervju: Big Brother Pedram om kärlekslivetBrand logo
Intervju: Big Brother Pedram om kärlekslivet

Big brother 2021 är i full rulle och det händer skojiga grejer varje dag inne i huset. Deltagarna har börjat lära känna varann väl och vad är då mer lämpligt än en frisk fläkt?

Där har du sett Madelene Billman

In som joker kliver Madelene Billman, 33, in. Hon arbetar som stylist och är riktigt taggad på att medverka i Big brother.

– Jag tycker det ska bli jättekul att vara med i Big brother. Jag ser det som en otrolig möjlighet att få synas, säger hon i sitt intro och tillägger:

– Det är klart man vill bli känd!

Men Madelene är faktiskt redan känd sedan tidigare. Den uppmärksamme TV4-tittaren kan ha sett henne då hon är lite överallt. I jobbet som stylist får Madelene alla möjliga uppdrag, bland annat att ha hand om stylingen för Idol-deltagarna under hösten 2020.

Då syntes hon ju dock inte framför kameran, utan endast hennes verk.

Däremot har hon synts i tv-rutan på exempelvis Nyhetsmorgon på TV4 där hon haft olika uppdrag som stylist att ta fram olika outfits till speciella tillfällen, bland annat inför Nyårsafton 2020-2021.

Vem är Madelene Billman?

Ja, Madelene är absolut inte en okänd person. På Instagram har hon över 30 000 följare, fans som kanske kan få henne kvar i huset ett tag till genom att rösta?

Annons

Men hur beskriver Madelene sig själv?

– Jag får ju lite panik när folk inte plockar undan efter sig. Det känns som jag kommer bli morsan i huset. Jag är perfektionist, absolut. Jag skulle ju aldrig gå ut och ha en skrynklig kostym. Jag gillar att ha ordning och reda, det är superviktigt, säger Madelene i sin introduktionsvideo. Hon fortsätter:

– Jag älskar öl. Det är typ det enda jag dricker. Från ljus till mörk till vete, alltså älskar öl.

Hur ser det ut med dåliga och bra sidor? Har Madelene några sådana?

– Jag har jättemånga dåliga sidor, det vore ju tråkigt annars. Jag är lite schizofren på det sättet och jag tror att folk bara ser till den ena sidan, säger hon.

Big brother kan du se alla dagar på C More och veckofinalerna sänds på TV4 måndagar klockan 21.00.

FOTO: TV4

Annons