TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Madeleine Ilmruds utseendeförändring – visar upp nya hårfärgen

29 okt, 2021 
Mikael Einarsson
Madeleine Ilmrud
Familjen annorlunda-profilen Madeleine Ilmrud har under en lång period haft blont hår.
Men nu är det bara ett minne blott.
Nu visar tv-profilen upp sin nya hårfärg.
Annons
Familjen annorlunda – så lever några av familjerna idagBrand logo
Familjen annorlunda – så lever några av familjerna idag

Madeleine Ilmrud fångade många svenska hjärtan efter sin medverkan i tv-programmet Familjen annorlunda 2009.

Där fick tittarna följa henne och maken Mikael Ilmrud samt barnen Victor, Oliver, William, Engla-Freja, Adam, tvillingarna Collin och Charlie samt Tuva-Li.

Idag består familjen Ilmrud av ytterligare tre döttrar; Emmylou, Mathilde-Isabelle och Livia. Samtliga tre kom till efter familjens medverkan i realityserien.

Trots att tv-programmet slutat spelas in kan följare och fans fortfarande ta del av Madeleine och hennes familjs liv.

Föga förvånande så är hon väldigt aktiv på sociala medier. Dessutom har hon en blogg där hon delar med sig av personliga saker.

Madeleine Ilmruds sjukdomskamp

Tidigare under hösten delade Madeleine med sig till bloggläsarna att hon haft det riktigt tufft när det kommer till hälsan.

Ledsen för min frånvaro. I ärlighetens namn så har jag inte mått så bra. Inte på en lång tid faktiskt”, skrev reality-profilen.

Annons

Madeleine berättade att hon under en tid känt sig ovanligt trött, att hon haft koncentrationssvårigheter, förlorat konditionen helt samt haft hjärtklappning.

Hon tog tag i saken, gick till en läkare och fick redan på att hon hade brist på B12 och folsyra.

Efter en vecka kom nya provsvar, domen blev att jag hade brist på B12 och folsyra och det i sin tur gör att kroppen inte kan ta upp järn. Läkaren berättade att det inte alls är konstigt att jag mått så dåligt länge. Du har en ordentlig brist! Och man kan bli väldigt sjuk av det så därför kommer jag skriva ut flera tabletter som du ska äta under en tremånaders period.

Madeleine Ilmrud visar upp utseendeförändringen

Efter en tuff period verkar det dock som att Madeleine hittat någon form utav harmoni i vardag. Nyligen visade Familjen annorlunda-profilen upp sin utseendeförvandling i ett inlägg på Instagram.

Från blond och kall till brun och varm. Vad tycker ni? Stor skillnad, känner knappt igen mig själv. Varje gång jag går förbi en spegel så hoppar jag till. Har bara färgat det som var ljust, hade en utväxt ner till öronen ungefär. Stod inte ut. Letade som en galning efter en färg som såg snarlik ut som min egna hårfärg. Tycker jag lyckades ganska bra ändå. Kanske att jag har lite mera röda toner i mitt naturliga hår men huvudsaken är att utväxten inte är så tydlig”, skriver Madeleine.

Madeleine Ilmrud är numera brunett. Foto: Instagram
Madeleine Ilmrud. Foto: Instagram

FOTO: Stefan Jerrevång/Aftonbladet/TT, Madeleine Ilmrud/Instagram

Annons