Madeleine Ilmruds stora oro efter familjemedlemmens försvinnande

11-barnsmamman Madeleine Ilmrud.

Familjen annorlunda-Madeleine och Mikael Ilmrud är föräldrar till 11 fina barn.
Men familjens liv i Motala skakades rejält efter en traumatisk händelse i veckan.
Läs allt här!

1:17

Efter reklamen: Familjen annorlunda – så lever några av familjerna idag

(1:17)

11-barnsmamman Madeleine Ilmrud, 39, blev ett känt ansikte för svenska folket efter hennes medverkan i tv-programmet Familjen annorlunda 2009. Där fick tittarna följa henne och maken Mikael Ilmrud samt deras då nio barn; Victor, Oliver, William, Engla-Freja, Adam, tvillingarna Collin och Charlie samt dottern Tuva-Li.

Sedan dess har den redan så stora familjen utökats med ytterligare tre döttrar, Emmylou, Mathilde-Isabelle, och Livia, som föddes efter inspelningen av realityserien.

Nu berättar tv-personligheten om den stora oron hon kände, när en familjemedlem försvann plötsligt... och utan förvarning!

Jenny Strömstedts hot till maken Niklas: ”Då skulle jag dra”

Madeleine Ilmruds skräck efter maken Mikaels kollaps i hemmet

Som 11-barnsföräldrar misstänker vi att vardagen lätt kan bli hektisk för både Madeleine och Mikael. Särskilt så här i sjukdomstider när även mindre familjekonstellationer har förkylningar som avlöser varandra.

I början på året berättade Madeleine, för följarna på bloggen, att familjen varit väldigt sjukdomsdrabbad den senaste tiden. Kort därefter delade hon med sig av nyheten om att maken Micke och sonen William känt samma smärta över bröstet. Något som kulminerade i en chockartad kollaps för Mickes del.

Han ramlade ihop i köket, klagade på svettningar och smärta. Han tog sig in i sovrummet och jag ville ringa 112, men det ville absolut inte. Efter en stunds vila så kände han sig mycket bättre, men skärrad”, skrev hon då.

Hon avslutade inägget med att skriva att Micke idag är helt återställd.

Madeleine Ilmrud med hennes stora familj år 2014.

Madeleine Ilmrud med hennes stora familj år 2014.

FOTO: Stefan Jerrevång/Aftonbladet/TT

Calle Sterner om relationen till Filip Lamprecht

Se klippet här!

Madeleine Ilmruds stora oro

Men som sagt, i vardagen för en 11-barnsmamma kan ju den ena traumatiska händelsen avlösa den andra och i dagarna var det dags igen när en medlem i familjen försvann spårlöst.

Det hände en liten grej här ikväll. Våran Cosmo rymde. Usch! Först får man panik, sen blir man arg, sen blir man ledsen. Och gud den oron alltså”, skriver Madeleine i ett inlägg på bloggen.

Familjens hund, labradoren Cosmo, hade alltså tagit sig friheten att springa iväg när tillfälle gavs. Alla hundägares värsta mardröm!

Vart kunde han tagit vägen? Vi började ropa och vissla. Micke sprang bort till våra grannar som också har hund för att kolla hos dom, men där var han inte heller. Men de hjälpte oss att leta”, fortsätter Madeleine.

Vidare i inlägget berättar hon hur grannen Annelie lockade fram en skamsen Cosmo med hjälp av lite skinka.

”Efter mycket om och men så kom han hem igen. Han hade gått på en egen promenad, exakt samma slinga som han och William brukar gå uppe i en skog precis över oss”, skriver Madeleine och fortsätter vidare med att fundera kring orsaken bakom Cosmos busiga beteende, som hade kunnat sluta illa.

”William var inte hemma när det här hände... Jag tror faktiskt det kan vara så att Cosmo trodde att William gått på promenad utan honom och anledningen till att han sprang iväg var för att hitta William. Eller? Enda anledningen jag kan komma på faktiskt”, funderar hon.

Madeleine Ilmrud avslutar inlägget med att berätta att Cosmo aldrig sprungit iväg så tidigare, men att huvudsaken är att han är hemma och mår bra nu. Vi kan inte annat än att hålla med!

FOTO: Instagram

SENASTE NYTT!