Jenny Strömstedts hot till maken Niklas: ”Då skulle jag dra”

Jenny Strömstedt, Niklas Strömstedt

I premiäravsnittet av Tillsammans med Strömstedt delar Jenny och Niklas Strömstedt som vanligt med sig av sina känslor och tankar.
Och det är då Jenny passar på att rikta en känga mot sin make.
– Då skulle jag dra, säger hon.
0:40

Efter reklamen: Jenny Strömstedts hot till maken Niklas: ”Då skulle jag dra”

(0:40)

Niklas och Jenny Strömstedt har varit gifta i elva år och är idag ett av kändissveriges mest folkkära par.

Tillsammans har de programmet Tillsammans med Strömstedt där de åker runt och träffar andra kända par, och nu är de äntligen tillbaka med ännu en säsong.

I säsongspremiären träffar de inga mindre än den tidigare statsministern Stefan Löfven och hans hustru Ulla. Men som vanligt delar de även med sig av egna tankar och händelser från sitt egna äktenskap.

Ulla om uppoffringarna hon behövt göra under äktenskapet med Stefan Löfven

Är man gift med Sveriges statsminister kan man vara säker på att livet förändras en hel del för en själv också, något som Ulla minst sagt fått erfara. I Tillsammans med Strömstedt berättar hon hur det har varit att vara tillsammans med en person vars schema styr allt.

– På ett sätt är man väl införstådd med att det är så det är. Men det är ganska många gånger som man kan bli smått irriterad också, speciellt när man måste ändra saker som man tänkt och planerat. Så ibland har jag varit ganska upprörd, men så får man gilla läget och acceptera att det är så, förklarar hon.

När Stefan klev av sin post under förra året passade han därför på att göra en offentlig hyllning till sin älskade. Där hyllade han henne och hennes uppoffringar hon gjort under de senaste åren.

– Snacka om projektledare, det är du verkligen, säger Stefan till Ulla i programmet och fortsätter:

– Att göra det under de omständigheterna att plötsligt är det helt andra sker som ska göras, eller en resa som vi inte visste om, det är inte lätt. Det är magsikt bra. Det är fantastiskt bra.

Jenny Strömstedts hot till maken Niklas: ”Då skulle jag dra”

I programmet funderar Niklas på hur det är att vara tillsammans med en person som går från att ha strålkastarna på sig hela tiden till att helt plötsligt bli "vanlig", och de diskuterar hur mycket strålkastarrollen kan betyda i ett par.

– Ja, för förtrollningen försvinner på något sätt, säger Niklas då varpå Jenny ser sin chans att skämta till det:

– Ja, om du inte skulle vara popstjärna till exempel, då skulle jag ju dra och ta någon annan.

Och Niklas hänger på skämtet.

– Ja, det är klart du skulle, svarar han med ett leende.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!