Maddox vägrar träffa Brad Pitt – lämnar landet: ”Förkrossad”

Maddox vägrar träffa Brad Pitt – lämnar landet:
Maddox vägrar träffa sin pappa Brad Pitt och tar avstånd från honom. Nu planerar han att börja studera i Sydkorea.
Annons

Turerna efter Angelina Jolie, 43, och Brad Pitts, 54, smutsiga skilsmässa för 1,5 år sedan har varit många. Framför allt har den bittra separationen dominerats av den stora vårdnadstvisten Hollyoodstjärnorna hamnat i om sina sex gemensamma barn. Det har varit många turer fram och tillbaka och Angelina har vägrat lämna barnen ifrån sig.

Hon har krävt att få hela vårdnaden om barnen och sedan skilsmässan blev ett faktum har ungarna bott med henne. Men nu berättar Maddox, 17, som är adopterad från Kambodja, att han tar avstånd från sin pappa. Han har, tillsammans med sin mamma setts titta på olika skolor i Sydkorea för att studera och det har krossat Brads hjärta.

Annons

– Maddox är trött på de uppslitande bråken och skyller dem på Brad och tar Angelinas parti även fast Brad har kämpat hårt för att få tillbaka Maddox förtroende sedan han skilde sig från Angelina, berättar en källa till Radaronline.

Annons

Brads bråk har fått förödande konsekvenser

Anledningen att Maddox har svårt att förlåta sin far är det bråk som ska ha uppstår på ett flyg 2016 och där Angelina anklagade Brad för att vara full och våldsam, mot framför allt Maddox och när Angelina har stått fast vid sina iakttagelser har Maddox alltid skyndat till hennes sida.

Nyligen var båda äldsta barnen Pax och Maddox med sin mamma till Sydkorea i en för en humanitär resa och hon har tidigare försökt flytta med alla barnen till Europa.

– Brad är helt förkrossad och ser hur hans agerande mot den känslige tonåringen kanske har fått förödande och livslånga skador, fortsätter uppgiftslämnaren.

Maddox är också den av barnen som skyr rampljuset som pesten.

Annons

– Maddox hatar den glitter och glamour som kommer på köpet för en Hollywood-stjärna. Han gillar inte alls att gå på event, visar sig snabbt om han är tvungen till det, men kändismingel är inte alls hans grej, berättar en källa med insyn i familjens liv till Life & style Magazine.

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…