LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lyxfällan-Patricks ilska efter 20-åriga Linneas stora lögn

13 apr, 2017 
Lina Arvidsson
I kvällens Lyxfällan tar sig experterna Patrick Grimlund och Magnus Hedberg an Malmö-tjejen Linnéa. Men när hon inte är ärlig tappar Patrick tålamodet.
Annons

Linnéa är 20 år och har redan hamnat djupt i skuldträsket. Nu tar hon hjälp av Lyxfällan för att få ordning på ekonomin.

Med hjälp av sms-lån har hon rest till både Thailand och Amsterdam. Samtidigt har hon lyckats samla på sig sju anmärkningar hos Kronofogden och skulder på över 90 000 kronor.

Experterna Patrick Grimlund och Magnus Hedberg rycker in för att hjälpa henne.

Linnéa från Malmö har dragit på sig stora skulder.
Linnéa från Malmö har dragit på sig stora skulder.

Men det är inte inkassokraven eller det faktum att Linnéa går back varje månad som får Patrick Grimlund att tappa tålamodet. Det är att Linnéa undanhåller sanningen för honom.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

När Patrick frågar om Linnéa rest mycket tidigare svarar hon att hon var till Amsterdam för två år sedan. Samtidigt berättar Linnéas pojkvän Olof för Magnus Hedberg att de reste till Amsterdam för bara några månader sedan.

Annons

– Vi var tillsammans i Amsterdam för inte så länge sedan, kanske i augusti, avslöjar han i programmet.

Magnus Hedberg och Patrick Grimlund kan man inte lura.
Magnus Hedberg och Patrick Grimlund kan man inte lura.

Det får Patrick Grimlund och Magnus Hedberg att ilskna till.

– Du sitter hos Kronofogden, men tycker ändå att du har råd att åka till Amsterdam, säger Magnus.

– Det är första gången jag fattar att Amsterdam var nu. Hur kan du sitta och se mig i ögonen, när jag frågar om Amsterdam specifikt så sa du att det var två-tre år sen, säger en upprörd Patrick.

– Det blir mycket i huvudet, svarar Linnea.

– Även om du inte har alla hästar hemma hela tiden när det gäller pengar ska du inte tro att vi inte märker sånt, som du försöker mörka, säger Patrick Grimlund.

Foto: IBL

Annons