Här bryter "Lyxfällan"-programledaren ihop i tårar

Programledaren Patrick Grimlund kan inte hålla tillbaka tårarna och brister ut i gråt i kvällens "Lyxfällan". Anledningen? 23-åriga Letinjas enorma skuldberg och krossade relationer.

Det är i kvällens avsnitt av “Lyxfällan” som det fullständigt brister för programledaren Patrick Grimlund, 44. Han är i Östersund och möter deltagaren Letinja, 23, som redan har närmare 300 000 kronor i skulder. Varje månad går hon back 28 500 kronor, på grund av smink, alkohol och utemat. Efter att ha ignorerat fem hyror har hon vräkts ur sin lägenhet och flera av hennes vänner vill inte ha med henne att göra, efter att hon lånat stora summor pengar av dem.

Latinjas ekonomiska kris, stora skuldberg och brustna relationer blir till slut för mycket för Patrick Grimlund som bryter ihop framför kameran.

– Jag är väldigt härdad efter så många öden jag har mött på, men det är någonting som gör att jag blir extra berörd nu. Jag vill henne så väl. Jag förstår inte varför hon sabbar för sig själv. Det är därför inte ens jag kan hålla tillbaka tårarna nu. Jag tror att jag gråter för jag ser henne nästan som en egen dotter som har sabbat för sig själv, säger han i programmet.

Patrick Grimlund i tårar i kvällens “Lyxfällan”.

LÄS MER: Patrick Grimlund pappa för tredje gången – på 27 månader

Letinja är utbildad sjuksköterska, men jobbar inte. Hon har 400 kronor i inkomst och 90 % av alla hennes räkningar ligger hos inkasso. Hon är också fast hos kronofogden, vilket gjort att hon lånat av nära och kära. Dessutom bor hon hemma hos sin mamma, men inte ens där betalar hon hyran. Insikten om hur många hon svikit får också till slut Letinja själv att bryta ihop i “Lyxfällan”.

– Jag börjar inse mer och mer hur jag har spelat på andras känslor. Jag har haft riktigt fina vänner, men jag har bara kastat dem i sjön. Det är för jävligt. Det är verkligen dags att sluta lura mig själv och speciellt sluta lura andra, säger hon i programmet.

“Lyxfällan” sänds 20.00 på torsdagar på TV3 och Viafree.

LÄS MER: “Paradise hotel”-deltagaren väntar barn: “Helt magiskt”

Foto: TV3

SENASTE NYTT!