Patrick Grimlund pappa för tredje gången på 27 månader: "Det känns otroligt kul"

Välkommen lille John-John! Nu har Sara och Patrick Grimlund blivit föräldrar igen - för tredje gången i rask följd.

Patrick Grimlund, 43, och frun Sara Grimlund (tidigare Goldensohn), har blivit föräldrar igen. Den 4 maj föddes parets tredje gemensamma barn på Danderyds sjukhus, en son som ska heta John-John.

– Välkommen till världen efterlängtade lille John-John. Tre fina syskon väntar med spänning på dig!, skrev Sara Grimlund på Instagram strax efteråt.

Sedan tidigare har paret sonen Jack, 2, och dottern Josephine, 16 månader, vilket betyder att makarna har fått tre barn på 27 månader. På Instagram har Sara Grimlund ofta använt hashtagen #3barnpå27månader.

Patrick Grimlund, Sara Grimlund samt Jack och Josephine på Bamse-premiär i april 2016.

Patrick Grimlund, Sara Grimlund samt Jack och Josephine på Bamse-premiär i april 2016.

När Hänt träffade familjen på VIP-premiären av “Bamse på turné” på Waterfront i Stockholm var “Lyxfällan”-profilen förväntansfull över familjens kommande tillskott.

– Ja, det är jättekul. Det blir en pojke och vi har ett namn men det är en familjehemlighet än så länge. Barnen leker och har så mycket glädje av varandra. Det märker vi redan fast de är så små. Men jag har ju sovit bättre… Samtidigt är det barnen som håller mig pigg, sa han till Hänt.

Första bilden på lille John-John Grimlund!

Första bilden på lille John-John Grimlund!

Patrick Grimlund träffade Sara Goldensohn på Kristallengalan hösten 2012. Sedan gick det undan. De förlovade sig på Alla hjärtans dag 2013 och gifte sig i Taxinge kyrka i september samma år. I januari 2014 föddes första gemensamma sonen och i januari 2015 kom dottern. Och nu har John-John tillkommit.

Läs mer: Patrik Grimlund blir pappa tredje gången på 27 månader

Tv-personligheten har även sonen Gustaf, 15, från ett tidigare förhållande.

– Det känns otroligt kul, och det är spännande att se storasyskonens reaktioner på tillökningen till familjen. De har träffats och det är syskonkärlek vid första ögonkastet, säger Patrick Grimlund till Expressen. 

Hänt har sökt Patrick Grimlund för en kommentar.

Foto: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!