TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Patrik Grimlund blir pappa tredje gången på 27 månader

22 feb, 2016 
AvLeif Schulman
Patrik Grimlund ökar på barnbidraget. I april väntas "Lyxfällan"-profilen och frun Saras tredje bebis på kort tid och paret avslöjar könet!
Annons

Patrik Grimlunds, 43, omsättningen ökar, både för privat och för hans bolag Grimgold Consluting AB.

På det privata planet kan “Lyxfällan”-profilen nämligen glädja sig åt att han och hustrun Sara, 41, snart blir föräldrar igen. Det är parets tredje barn, och det är tätt mellan telingarna. I april väntas baby nummer tre, vilket innebär att familjen vuxit från två till fem på 27 månader.

– Vi är så glada, det var helt planerat, säger Patrick till Expressen. Vi ville båda ha en liten till och sa att nu kör vi.

Patrik Grimlund och hustrun Sara ligger inte på latsidan precis.
Patrik Grimlund och hustrun Sara ligger inte på latsidan precis.

Patrick, som har en son från tidigare äktenskap, och Sara träffades hösten 2012. Sedan dess har allt gått spikrakt i romantikens tecken. Förlovning på Alla hjärtans dag 2013 och bröllop i Taxinge kyrka i september samma år. Och så bröllopsresa till Paris på det.

I januari 2014 föddes sonen Jack och årets därpå kom dottern Josephine. Barn nummer tre ska bli en pojke, men namnet behåller paret för sig själva ännu.

För ett drygt år sedan lät Patrick och Sara bygga sitt drömhus utanför Taxinge i Nykvarns kommun söder om Stockholm.

Vad gäller privatekonomin, Patricks specialitet, kan familjen nu räkna in barnbidrag på 3 754 kronor per månad (inklusive flerbarnstillägg) from och med april.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons