"Lyxfällan"-Patrick fick två barn  – på mindre än ett år: "Det är lika stort varje gång"

Patrick Grimlund från "Lyxfällan" har blivit pappa igen. Han har alltså fått två barn – inom loppet av ett år.

För 2,5 år sedan gick den snygga tv-stjärnan Patrick Grimlund i “kärleksfällan” och föll pladask för och framgångsrika tv-chefen Sara, 39! Sedan dess har det gått undan! Ett år efter första mötet gifte de sig i Paris och idag har paret två små barn, Jack, 1, och nyfödda Josephine!

– Min fru beskriver det som en drömförlossning. Den tog fyra timmar. Hon väger 4520 gram och är 54 centimeter lång. Vi är jättetacksamma och glada. Min fru strålar. Ja, båda mina tjejer bredvid mig här strålar. Det här är lika stort varje gång, berättar Patrick lyckligt.

Sara och Patrick Grimlund njuter av babylyckan. Foto: IBL

Sara och Patrick Grimlund njuter av babylyckan. Foto: IBL

Barnen föddes på mindre än ett år och de två små liven kräver en hel del planering! Patrick, som lägger upp smarta lösningar i Lyxfällan, har tillsammans med hustrun Sara gjort upp en plan på hemmafronten. Än så länge ligger de enligt tidtabellen.

– Jag har ju väldigt mycket jobb nu på dagarna men det är klart att det blir en del sömnlösa nätter hemma, gå upp och mata och byta och så men det går jättebra. Det gäller att strukturera och planera ordentligt men man får också anpassa sig till livssituationen, sa Grimlund tidigare till Hänt Extra.

Patrik Grimlund har sedan tidigare sonen Gustaf, 14. När han kommer hem från de långa inspelningsdagarna av Lyxfällan och Draknästet tar han dock inte med sig jobbet hem.

– Jag tycker att det är genuint roligt att leka med barn och kan vara riktigt barnslig när jag sätter den sidan till, säger Patrick i Expressen.

Andra gillar också:

15 saker bara du som är lantis känner igen

17 gånger vi insåg att Charlie Hunnam skulle vara en bättre Mr Grey

17 saker som du bara fattar om du är en kort tjej

SENASTE NYTT!