LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lykke Li har fått sitt andra barn – visar upp bilden på sonen

22 aug, 2023 
Frida Eklöf
Lykke Li har fått sitt andra barn
Den svenska världsartisten Lykke Li har blivit mamma för andra gången.
På Instagram visar hon upp bebislyckan med den nyfödde sonen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

5 saker om Lykke Li som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Lykke Li som du kanske inte visste

Världsartisten Lykke Li, 37, fick sitt stora genomslag 2008 när hon kom ut med sitt första album Youth Novels. Samma år gavs albumet ut i Europa och USA och hon blev en mycket uppskattad artist även utanför de svenska landsgränserna.

Året därpå vann hon priset Årets nykomling i P3 Guld och 2012 vann hon två Grammis för Årets artist 2011 och Årets album.

Artistens karriär gick spikrakt uppåt och 2012 flyttade hon till Los Angeles i USA för att satsa på karriären som artist och låtskrivare.

Lykke Li har fått sitt andra barn – nu visar hon upp glädjen

Lykke Li fick sitt första barn 2016 tillsammans med hennes ex-pojkvän den amerikanske producenten Jeff Bhasker.

– Jag och Jeff lever inte tillsammans längre. Vi har separerat, men är så goda vänner vi bara kan vara. Vi är föräldrar tillsammans, berättade Lykke Li till Svensk Dagbladet då.

Annons

Det var i april tidigare i år som världsartisten visade upp sin stora gravidlycka, i en bild på Instagram berättade hon den glädjande nyheten genom en avklädd bild på sig själv med gravidmagen i fokus.

”Arketypisk ängelmamma”, skrev Lykke Li då under bilden.

Och tidigare i augusti föddes Lykke Lis andra barn, hennes andra son. Även denna gång kom hon med den fantastiska nyheten på Instagram, och redan den 12 augusti publicerade hon en story med en bild på sonen.

”Himlen på jorden. Tack tack tack”, skrev hon då till bilden på den nyfödde sonen.

Lykke Li visar upp nyfödda sonen
Lykke Li visar upp nyfödda sonen.

Under tisdagen publicerade Lykke Li ytterligare ett inlägg på Instagram med två bilder, en på henne och gravidmagen och den andra på nyfödde sonen.

”Sådan mamma sådan son”, skriver hon till inlägget.

Vem som är pappan till sonen är fortfarande okommenterat.

Lykke Lis uppmärksammade romansryktet med Brad Pitt

Att Lykke Li umgås med framgångsrika vänner är ingen hemlighet. Förra året ryktades det om att hon hade dejtade en riktig Hollywoodkändis, nämligen skådespelaren Brad Pitt.

Annons

Ryktet om att de skulle ha en en romans tog fart på allvar efter att skvallerkontot Deux Moi publicerade ett tips på sitt Instagramkonto. Enligt tipset ska Brad och Lykke Li setts äta middag ihop på pastarestaurangen och kändisstället Mother Wolf i Hollywood i Los Angeles.

Ryktet har sedan dess dementerats. Den amerikanska nöjessajten Page six skrev i januari 2022 att ryktet om Brad och Lykke Li enbart var spekulationer.

– Han har inte träffat henne på två år. Han träffade henne för ett par år sedan. Det finns inget negativt, de dejtar helt enkelt inte, berättade en källa då till sajten.

Hänt har sökt Lykke Li för en kommentar.

FOTO: Clara Molden / Telegraph

Annons