LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lykke Li bekräftar gravidlyckan – efter romansryktena med Brad Pitt

12 apr, 2023 
Jonna Lawaetz
Lykke Li
Den svenska världsartisten Lykke Li bekräftade nyligen att hon väntar sitt andra barn.
Detta efter den påstådda romansen med Hollywood-skådespelaren Brad Pitt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgrens sexavslöjande – under sin medverkan i Let's danceBrand logo
Pernilla Wahlgrens sexavslöjande – under sin medverkan i Let's dance

Världsartisten Lykke Li, 37, fick sitt stora genomslag 2008 när hon kom ut med sitt första album Youth Novels. Samma år gavs albumet ut i Europa och USA och hon blev en mycket uppskattad artist även utanför de svenska landsgränserna.

Året därpå vann hon priset Årets nykomling i P3 Guld och 2012 vann hon två Grammis för Årets artist 2011 och Årets album.

Artistens karriär gick spikrakt uppåt och 2012 flyttade hon till Los Angeles i USA för att satsa på karriären som artist och låtskrivare.

Lykke Li väntar sitt andra barn – visar upp gravidmagen

Lykke Li fick sitt första barn 2016 tillsammans med den amerikanske producenten Jeff Bhasker.

Två år efter sonens födsel gick paret skilda vägar men Lykke berättade att de fortfarande stod varandra nära och var goda vänner.

Annons

– Jag och Jeff lever inte tillsammans längre. Vi har separerat, men är så goda vänner vi bara kan vara. Vi är föräldrar tillsammans. Och min musik handlar om mitt liv, så… Det är en komplicerad situation, men det är typiskt mig och jag är tacksam för allt som jag tar mig för i livet, berättade Lykke Li till Svenska Dagbladet då.

Nu visar Lykke Li upp gravidlyckan igen. Det är genom en bild på Instagram som artisten bekräftar den glädjande nyheten. Under onsdagen publicerade hon en avklädd bild på sig själv med gravidmagen i fokus.

”Arketypisk ängelmamma”, skriver Lykke Li under bilden.

Det uppmärksammade romansryktet med Brad Pitt

Lykke Li är fortfarande bosatt i Los Angeles och i en intervju med King Magazine i höstas kunde hon avslöja detaljer om hur livet på andra sidan Atlanten är.

Annons

– Jag är mycket, mycket, mycket mindre framgångsrik än många av dem som jag umgås med i Los Angeles, berättade hon då.

Att Lykke umgås med framgångsrika vänner är alltså ingen hemlighet. Förra året ryktades det om att hon hade dejtade en riktig Hollywoodkändis, Brad Pitt. Ryktet om att de skulle ha en en romans tog fart på allvar efter att skvallerkontot Deux Moi publicerade ett tips på sitt Instagramkonto. Enligt tipset ska Brad och Lykke Li setts äta middag ihop på pastarestaurangen och kändisstället Mother Wolf i Hollywood i Los Angeles.

Ryktet har sedan dess dementerats. Den amerikanska nöjessajten Page six skrev i januari 2022 att ryktet om Brad och Lykke Li enbart var spekulationer.

– Han har inte träffat henne på två år. Han träffade henne för ett par år sedan. Det finns inget negativt, de dejtar helt enkelt inte, berättade en källa till sajten.

Vem Lykke Li väntar barn med är ännu oklart.

Hänt har sökt Lykke Li för en kommentar.

FOTO: Chris Pizzello \ INVISION \ TT

Annons