LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

2 år efter förlossningen – Lykke Li om berättar om uppbrottet: "Komplicerad situation"

24 jun, 2018 
Lina Arvidsson
Lykke Li har kämpat med kärleken, musiken och livet under det senaste året. Nu berättar Lykke Li att hon separerat från Jeff Bhasker som hon har ett barn med.
Annons

Lykke Lis senaste album, I never learn, kom ut för fyra år sedan. I samma veva flyttade hon till Los Angeles och arbetade med sin musik.

Men livet blir inte alltid som man tänkt sig och Lykke Li har ett tufft år bakom sig.

Bland annat har hon separerat från producenten Jeff Bhasker som hon har en 2-årig son med.

– Jag och Jeff lever inte tillsammans längre. Vi har separerat, men är så goda vänner vi bara kan vara. Vi är föräldrar tillsammans. Och min musik handlar om mitt liv, så… Det är en komplicerad situation, men det är typiskt mig och jag är tacksam för allt som jag tar mig för i livet, säger Lykke Li till Svenska Dagbladet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I kölvattnet från separationen kommer nu Lykke Lis nya album, So sad so sexy. Artisten säger att varje sång på albumet kan ses som scener ur ett äktenskap och att den handlar om vuxen, komplicerad kärlek.

Men det var inte länge sedan som Lykke Li var nära att ge upp musikdrömmen. Hon arbetade så hårt att hon var nära att bli utbränd.

Annons

Turnén som skulle gå genom Australien, Singapore och Nya Zeeland fick ställas in, ett svårt beslut för stjärnan.

– Det var kanske inte det smartaste, rent affärsmässigt. Men jag hade redan pushat mig så långt jag kunde. Jag hade väldigt mörka tankar, jag grät inför varje spelning. Det var svår ångest. Om jag inte hade ställt in turnén hade jag varit tvungen att ta någon form av substans för att ens orka, men då visste jag att min lust skulle ryka på köpet, säger Lykke Li till Svenska Dagbladet.

FOTO: Stella

Annons