LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

När kommer säsong 4 av Lyckoviken? Viaplays svar om premiären

24 jan, 2022 
lyckoviken och camilla läckberg
När är premiären av Lyckoviken – säsong 4?
Det är det många som undrar efter det abrupta slutet av säsong 3.
Nu svarar Viaplay på frågan om seriens framtid.
Annons
"Lyckoviken" säsong 3 – Se teasern härBrand logo
"Lyckoviken" säsong 3 – Se teasern här

För en tid sedan gav sig deckardrottningen Camilla Läckberg, 47, in i en ny bransch – i tv-branschen. Den nya tv-serien Lyckoviken hade premiär i hösten 2020 på Viaplay och hjärnan bakom verket var författaren.

I rollerna har tittarna kunnat se stora namn som bland annat Disa Östrand, Martin Stenmarck, Linda Santiago och Christopher Wollter.

Camilla Läckbergs ord om Lyckoviken

Efter säsong 1 och 2 av Lyckoviken stod det klart att serien kunde kallas succé. Detta i sin tur ledde till att ett glädjebesked om att säsong 3 och 4 också skulle bli av.

– Jag har nog aldrig upplevt en sådan enorm respons som den jag fått på Lyckoviken, jag får redan frågan nästan varje dag om när nya säsonger kommer. Därför är jag så himla glad att få berätta nu att det är både en säsong 3 och 4 på gång, har Camilla Läckberg tidigare sagt om serien och fortsatt:

Annons

– Eftersom jag är inblandad kommer det självklart att vara ett brott att lösa även i kommande säsonger, och intrigerna fortsätter i minst lika högt tempo som tidigare bland invånarna i Hammarvik.

Lyckoviken visas på Viaplay
Lyckoviken på Viaplay.

Viaplays svar om premiären av säsong 4 av Lyckoviken

Utan att avslöja alltför mycket av säsong 3 så slutade den ju med en hel del frågetecken. Vissa gåtor klarades såklart ut, men andra lämnades obesvarade. När ska denna följetång fortsätta? Viaplay svarar.

”Säsong fyra av Lyckoviken kommer att sändas redan nu i vår på Viaplay. Men exakt premiärdatum får vi återkomma till lite längre fram”, skriver Frida Hübenette Högberg, tillförordnad presschef på NENT Group Sverige, till Hänt.

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge lyder uttrycket, och så kanske fallet är även här?

Säsong 1, 2 och 3 av Lyckoviken finns tillgängligt att streama på Viaplay.

FOTO: Viaplay, Karin Törnblom/TT

Annons