Love Island-Sandra om uppbrottet med Johan: ”Jätteledsen”

Love Island uppbrott Sandra Gaudin Gonzalez Johan Lundin
Med ett tungt hjärta berätta Sandra Gonzalez Gaudin sanningen om uppbrottet mellan henne och andre Love Island-deltagaren Johan Lundin.
Annons

Sandra Gaudin Gonzalez, 21, och Johan Lundin, 28, var ett av paren som stod i final i TV4:s stora webbsatsning Love Island Sverige. När tittarna hade tyckt till om vilket par som skulle vinna hamnade Sandra och Johan på en andraplats.

Deras kärlek var till en början inte självklar och deras resa tillsammans blev som en berg- och dalbana. Det var inte förrän de sista veckorna som de fann varandra känslomässigt. I slutet åkte de från programmet som ett par och allt lutade mot att de skulle fortsätta vara pojkvän och flickvän även hemma i Sverige. Men väl hemma svalnade Johans känslor och paret gjorde slut. Nu berättar Sandra sanningen om deras uppbrott i en Youtube-video.

Annons

– Det är väldigt många av er som har frågat och jag har väl försökt att undvika svaren. Jag har svarat ibland och vissa gånger har jag inte orkat svara för att det har tärt på mig så mycket, säger Sandra i videon.

Annons

Hon förklarar att det tittarna såg i programmet var äkta, att allting var bra mellan dem på Love Island. Men att deras förhållande sakta men säkert blev sämre när de kom hem.

– Jag bara längtade efter att få komma ut och starta ett liv med honom, samtidigt som man var lite rädd. Men det kändes så säkert – tills vi kom ut, säger hon.

När Sandra kom hem började Johan bete sig annorlunda och ta avstånd, berättar Sandra, och efter en tids velande kom Johan fram till att han ville göra slut. Beslutet gjorde Sandra väldigt ledsen.

– Jag kan berätta att jag har varit jätteledsen, att jag har haft ångest, att jag har mått skit de här dagarna, för det känns som att hela min värld har rasat. Inte för att man ska lägga allt på en människa, men det kändes som att vi hade byggt upp något så bra och jag kände för första gången någonsin att ”Wow, denna killen”, säger Sanda.

Johan Lundin har på sitt håll framfört sina tankar kring uppbrottet till produktionen.

Annons

– Det var fantastiskt kul som det var, och tråkigt att det blev som det blev. Jag behöver lägga fokus på mig själv just nu, och känslorna var inte samma som i villan. Det känns jättetråkigt men livet måste gå vidare, säger Johan till Love Island Sverige.

Missa inte de senaste snackisarna i nöjesvärlden just nu:

FOTO: TV4

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…