LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Love island-Celine avslöjar sanningen om relationen till Adrian – efter uppbrottet

13 jul, 2023 
Johanna Talamo
CELINE AXMAN, ADRIAN PODDE
Celine Axman och Adrian Podde var paret som korades till vinnare i Love island 2023. De lämnade Karibien som ett par men i våras blev det känt att de gått skilda vägar.
Nu berättar Celine hur relationen ser ut idag.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Oliver Hunts intima scen i True Love Sverige: ”Jag går rakt på sak”Brand logo
Oliver Hunts intima scen i True Love Sverige: ”Jag går rakt på sak”

Love island Sverige tog plats i en drömvilla belägen i Karibien, på en privat halvö längst den Dominikanska republiken. Realityserien gick ut på att hitta kärleken, åtta singlar levde isolerade i villan och om de inte lyckades hitta en partner så riskerade dem att få lämna villan och därmed chansen om vinnartiteln.

Programmet leddes av Julia Franzén, 32, som gjorde sin debut som programledare och hon gjorde det med bravur.

Adrian och Celine vann Love island Sverige

Efter att ha spenderat hela två månader i Love island-huset tillsammans så var det Adrian Podde, 32 och Celine Axman, 21 som vann både tittarnas och varandras hjärtan.

De korades som vinnare av Love island Sverige och fick därmed lämna den lyxiga villan på Karibien med inte bara kärleken som vinst utan även en halv miljon kronor.

En månad efter att ha kommit hem till Sverige igen kunde paret bekräfta att de fortfarande var tillsammans och i en intervju med Hänt berättade de vad de planerat att göra för vinstsumman.

Annons

– Vi har börjat planera lite grejer som vi ska göra i sommar, men vi har inte spikat jättemycket utan vi tar det som det kommer. Vi vill göra roliga grejer, åka ner till Skåne, vi ska vandra och bestiga Kebnekajse, sade Celine då.

– Vi ska bestiga berg!, tillade Adrian och fortsatte:

– Det är upplevelser framförallt vi tänkt att vi ska göra tillsammans för pengarna. Men sedan kommer vi säkert spara en del pengar också.

Celine Axman om avslutet och relationen till Adrian idag

I våras kom däremot det dystra beskedet att paret valt att gå skilda vägar, något som Celine valde att gå ut med i ett inlägg sin Instagram.

”Vi har tagit ett gemensamt beslut om att inte fortsätta vår kärleksresa, tyvärr blir det inte alltid som man har tänkt sig. Vi är fortfarande bra vänner och kommer att fortsätta så.”, skrev hon då.

Annons

Nu har en tid gått sedan parets uppbrott, till Hänt skriver Celine om hur relationen till Adrian ser ut idag och betonar att deras avslut inte alls var dramatiskt.

”Om jag och Adrian har kontakt? Nej det har vi inte, men jag önskar honom allt gott och det var ett väldigt odramatiskt breakup. Vi är vänner.”, skriver Celine till Hänt.

Men hur ser det ut för Adrian på kärleksfronten? Nu berättar han för Hänt hur det står till.

”När det kommer till kärlekslivet så är jag fortfarande singel och tar det som det kommer. Ser dock fram emot dagen när det bara säger klick!”, skriver Adrian i ett meddelande till Hänt.

FOTO: JAKOB DAHLSTRÖM/TV4/TV4

Annons